Λέσβος: Τραυματίες από τα επεισόδια στο Διαβολόρεμα (Photos)

384
Λέσβος: Τραυματίες από τα επεισόδια

Τρεις πολίτες και τουλάχιστον έξι αστυνομικοί διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Καλλονής στη Λέσβο, καθώς τραυματίστηκαν στη διάρκεια επεισοδίων στην περιοχή Διαβολόρεμα.

Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη στο νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Το μεσημέρι σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια στη Λέσβο, με πετροπόλεμο, χημικά, ενώ νωρίτερα τοπικά Mέσα Eνημέρωσης έκαναν λόγο και για χρήση της «αύρας» (όχημα εκτόξευσης νερού) από την Αστυνομία.

Νωρίτερα, μεγάλη πορεία πολιτών και φορέων ξεκίνησε από τη Μυτιλήνη προς το Διαβολόρεμα και την Καράβα, σημεία εισόδου προς την επιταγμένη έκταση του Καβακλή, όπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Την ίδια ώρα, στα συγκεκριμένα σημεία κάτοικοι των περιοχών συγκρούονται με αστυνομικές δυνάμεις, ιδιαίτερα στην περιοχή της Καράβας από τη μεριά του Μανταμάδου.

Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή της Καράβας, έχει ξεσπάσει φωτιά σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά στο δρόμο μετά από τις συνεχείς ρίψεις χειροβομβίδων κρότου-λάμψης και δακρυγόνων που εκτόξευσαν άνδρες των ΜΑΤ.

Tρεις είναι οι εστίες της φωτιάς με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να έχει επικεντρωθεί στην πρώτη που είναι και η μεγαλύτερη εστία.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη.

000_1PC0TQ

000_1PC0XW

000_1PC0KY

000_1PB13A

000_1PC0KK

000_1PC0B6

000_1PC0H2