Λεβέντης: «Εθνική μειοδοσία η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας»

53
Λεβέντης: «Εθνική μειοδοσία η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας»

«Η Βουλή δεν εκφράζει τη βούληση του ελληνικού λαού», τόνισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, στη δεύτερη μέρα της συζήτησης για την παροχή Ψήφου Εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων δεν είναι καλό σημάδι η Βουλή να αγνοεί τη βούληση του λαού.

«Προσπαθείτε με το ζόρι να επιβάλλετε στο λαό τη δική σας άποψη δεν είναι Δημοκρατία», τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης.

«Τι πρέπει να κάνει ο λαός για να σώσει τη Μακεδονία», διερωτήθηκε ο Βασίλης Λεβέντης, τονίζοντας πως η κυβέρνηση δεν έκανε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών πριν τις συναντήσεις με την ηγεσία της γειτονικής χώρας.

«Πριν πάει ο κ. Κότζιας και ο κ. Τσίπρας να συναντήσει τον κ. Ζάεφ δεν συνεδρίασε το κοινοβούλιο», σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Παράλληλα, ο Βασίλης Λεβέντης αναφέρθηκε και στις πληροφορίες για άμεση συζήτηση στη Βουλή της Συμφωνίας των Πρεσπών, λέγοντας: «Γιατί τέτοια τρεμούρα. Ποιος κρύβεται από πίσω;».

Μιλώντας για τη παράδοση -όπως είπε- του ονόματος «Μακεδονία» ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημείωσε πως είναι εθνική μειοδοσία από τον κ. Τσίπρα.

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, ο Βασίλης Λεβέντης τόνισε «αν ήθελε να σταματήσει τον συνεταίρο του δεν ήταν ανάγκη να αφήσει το πλοίο να βυθιστεί και στο παρά πέντε να εξέλθει του πλοίου».