Λονδίνο: Επίθεση με μαχαίρι έξω από το υπουργείο Εσωτερικών (Photos)

78
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές του Λονδίνου, μετά την επίθεση με μαχαίρι σε έναν άνδρα έξω από το υπουργείο Εσωτερικών στην περιοχή του Γουέστμινστερ. Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανέφερε ότι έχει γίνει μία σύλληψη, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν άνδρα, ο οποίος έχει μαχαιρωθεί. Η βρετανική Αστυνομία απέκλεισε την περιοχή όπου έγινε το αιματηρό περιστατικό. Μάρτυρες περιγράφουν έναν άνδρα με κοστούμι να αιμορραγεί στο πρόσωπο. Μέλος του προσωπικού του υπουργείου Εσωτερικών είπε ότι οι υπάλληλοι ενημερώθηκαν να παραμείνουν μέσα στο κτίριο, σύμφωνα με την Telegraph. Επίσης, το RT μεταδίδει ότι το θύμα φέρει τραύματα που απειλούν τη ζωή του.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές του Λονδίνου, μετά την επίθεση με μαχαίρι σε έναν άνδρα έξω από το υπουργείο Εσωτερικών στην περιοχή του Γουέστμινστερ.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανέφερε ότι έχει γίνει μία σύλληψη, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν άνδρα, ο οποίος έχει μαχαιρωθεί.

Η βρετανική Αστυνομία απέκλεισε την περιοχή όπου έγινε το αιματηρό περιστατικό.

Μάρτυρες περιγράφουν έναν άνδρα με κοστούμι να αιμορραγεί στο πρόσωπο.

Μέλος του προσωπικού του υπουργείου Εσωτερικών είπε ότι οι υπάλληλοι ενημερώθηκαν να παραμείνουν μέσα στο κτίριο, σύμφωνα με την Telegraph.

Επίσης, το RT μεταδίδει ότι το θύμα φέρει τραύματα που απειλούν τη ζωή του.

st12