Λοβέρδος: Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου εξέτασε την αναφορά Αγγελή για τη Novartis;

141

Για στημένη ιστορία από υπουργό έκανε λόγο ο Ανδρέας Λοβέρδος με αφορμή την αποκάλυψη από το Πρώτο ΘΕΜΑ της αναφοράς του αντεισαγγελέα Αγγελή για την υπόθεση Novartis.

«Είναι δυνατόν να διαβάζουμε από εν ενεργεία αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου αυτά για τα οποία ρωτούσαμε την κυβέρνηση;» αναρωτήθηκε ο κ. Λοβέρδος μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6.

«Ρωτάμε τον κ. Τσίπρα, τα έκανε μόνος του ο υπουργός; Υπάρχει συνεργάτης στο Μαξίμου; Oι υπουργοί που πηγαινοέρχονταν στον Άρειο Πάγο σχετίζονται με αυτό;» συνέχισε τα ερωτήματα ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ επισημαίνοντας ότι «αυτα τα ερωτήματα θα τεθούν μετά τις εκλογές».

Συνεχίζοντας για την αναφορά του κ. Αγγελή είπε ότι «ανεξαρτήτως του τι τύχη είχαν από την κυρία Δημήτριου - τα εξέτασε αυτα; - την καλώ να κάνει δήλωση αν εξέτασε την αναφορά Αγγελή. Την κυρία Δημητρίου δεν την ενόχλησε ότι στον τομέα της αρμοδιότητάς της υπάρχει υπουργός που εμπλέκεται;»

Όπως είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος «δεν θα τελειώσει το θέμα εύκολα. Εδώ θα έχουμε μια περίπτωση που θα μείνει στην πολιτική και συνταγματική ιστορία ως σκευωρία πολιτική που εκπορεύτηκε από κυβέρνηση, υπουργό και ενδεχομένως πρωθυπουργό».

«Ευτυχώς που υπήρξε δυνατότητα να μάθουμε κάτι περισσότερο από επίσημα χείλη» είπε για την αποκάλυψη από το Πρώτο ΘΕΜΑ προσθέτοντας ότι «εμένα με ενδιαφέρει η καταγγελία Αγγελή για πολιτικά πρόσωπα».