Λοβέρδος: «Καταχράστηκε εξουσία η Τουλουπάκη»

449
Λοβέρδος: «Καταχράστηκε εξουσία η Τουλουπάκη»

Κόλαφο για όσους επιχείρησαν να στήσουν τη σκευωρία σε βάρος των πολιτικών προσώπων για την υπόθεση Novartis αποτελούν τα έγγραφα του FBI που έστειλε ο Ιωάννης Αγγελής στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής με τον Ανδρέα Λοβέρδο να δηλώνει στο liberal.gr ότι επιβεβαιώνεται πλέον πως η Ελένη Τουλουπάκη καταχράστηκε την εξουσία της εξυπηρετώντας πολιτικές σκοπιμότητες.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός τονίζει πως η ίδια και οι αντιεισαγγελείς Διαφθοράς είναι φυσικοί αυτουργοί στο κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι ψευδής ακόμη και η δήλωση της εισαγγελέως Διαφθοράς ότι τα έγγραφα του FBI είναι διαβαθμισμένα και κατ΄ επέκταση απόρρητα όπως και η επίκληση που γίνεται προκειμένου να μη στείλει το σύνολό τους στην Προανακριτική Επιτροπή.

Το γεγονός αυτό, αναφέρει δείχνει πως επιχειρήθηκε να στηθεί ικρίωμα για πολιτικά πρόσωπα χωρίς στοιχεία και σίγουρα χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες ή οτιδήποτε άλλο από την πλευρά των αμερικανικών Αρχών, τις οποίες επικαλέστηκε τόσο η δικαιοσύνη όσο και τα μέσα ενημέρωσης την περίοδο που διεξαγόταν η έρευνα και έφτανε η δικογραφία στη Βουλή.

Ακόμα, ο Ανδρέας Λοβέρδος επισημαίνει πως προκύπτει και ακόμη ένα στοιχείο.

Ότι η Ελένη Τουλουπάκη γνώριζε πως ένας εκ των κουκουλοφόρων μαρτύρων ήταν και μάρτυρας στις ΗΠΑ όπου κατέθεσε με σκοπό να λάβει αμοιβής.

Και παρόλα αυτά αρχικώς τον χαρακτήρισε ως προστατευόμενο και εν συνεχεία ως μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος παραπλανώντας και τους προϊσταμένους της.