Μαίνεται ο «πόλεμος» Κοτζιά - Καμμένου: Νέα ανακοίνωση του ΠΡΑΤΤΩ

27
Στη Βουλή φέρνει η Νέα Δημοκρατία την κόντρα ανάμεσα σε Πάνο Καμμένο και Νίκο Κοτζιά για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, σε ερώτηση που κατέθεσε στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, διερωτάται “ποιος τελικά ασκεί την εξωτερική πολιτική στη χώρα;”. Όπως αναφέρει ο Γιώργος Κουμουτσάκος, από την Ουάσιγκτον, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας προέβη σε δηλώσεις που αποτυπώνουν μια δική του, διαφορετική και παράλληλη πρόταση εξωτερικής πολιτικής.

Συνεχίζεται η σκληρή κόντρα του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργό Εξωτερικών, Πάνο Καμμένο.

Κύκλοι του ΠΡΑΤΤΩ του Νίκου Κοτζιά, κάνουν λόγο για «επιθέσεις ανευθυνότητας, με ύβρεις χωρίς κόστος», σε απάντηση των όσων είπε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σε συνέντευξή του.

Παράλληλα, τονίζουν ότι ο Πάνος Καμμένος μοιάζει να είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Αναλυτικά, σύμφωνα με κύκλους του ΠΡΑΤΤΩ, όσα είπε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας είναι -«επιθέσεις ανευθυνότητας με ύβρεις χωρίς κόστος. Τη μια ομιλεί για κακουργήματα και την άλλη για νομικές διαδικασίες. Η αναντιστοιχία των λόγων του είναι εμφανής και έκδηλη του χαρακτήρα του.

Με τη στάση του προκύπτει αβίαστα το ερώτημα τι εξυπηρετεί, καθώς μοιάζει να είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία και παράλληλα επιβεβαιώνει το χαρακτηρισμό του εθνικού συκοφάντη».