Μαλέλης: Εμείς μπορούμε να πάμε τη χώρα μπροστά

48
Μαλέλης: ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ να ψηφίσουν την πρόταση ΚΙΝΑΛ για το αφορολόγητο

Ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Σταμάτης Μαλέλης, υποψήφιος στη Β΄ Πειραιά, δηλώνει στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι μόνο η δημοκρατική παράταξη μπορεί να αναχαιτίσει τη Δεξιά που όπως όλα δείχνουν έρχεται αυτοδύναμη στην εξουσία.

Καθιστά υπεύθυνο γι΄ αυτή την εξέλιξη τον ΣΥΡΙΖΑ και προσδιορίζοντας τον πήχη της εκλογικής επίδοσης για το ΚΙΝΑΛ υπογραμμίζει: «Όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Τώρα ο τόπος έχει ανάγκη τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Εμείς μπορούμε να πάμε τη χώρα μπροστά».

Σχετικά με το αν θα συνεργαστεί το Κίνημα Αλλαγής με τη ΝΔ εφόσον δεν έχει αυτοδυναμία, ο Σταμάτης Μαλέλης τονίζει:

«Το τι θα κάνουμε θα το αποφασίσει ο κυρίαρχος λαός. Εμείς θέλουμε την ψήφο του λαού για να αποφύγουμε τις περιπέτειες. Έχουμε δείξει ότι στα δύσκολα βάζουμε πλάτη.

Να απευθύνετε βέβαια το ερώτημα και στους άλλους που στα δύσκολα πετροβολούσαν όταν άλλοι έδιναν μάχη να σωθεί η χώρα». Επισημαίνοντας δε ότι οι διαφορές με τη Δεξιά παραμένουν προσθέτει:

«Βεβαίως έχουμε τον αυτόνομο ρόλο μας. Όταν όμως κινδυνεύει η πατρίδα μπαίνουμε μπροστά. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε η παράταξη του Αντρέα Παπανδρέου».

Όσο για την υποψηφιότητά του στη Β΄ Πειραιά δηλώνει ότι θα είναι τιμή του να εκπροσωπεί τους πολίτες στις γειτονιές που μεγάλωσε.