Μανιαδάκης: «Δεν δέχθηκα καμία απειλή από τον Στουρνάρα»

234
Μανιαδάκης: «Με πίεζαν να εμπλέξω Σαμαρά, Γεωργιάδη και Στουρνάρα»

Σε διάψευση των όσων ισχυρίστηκαν οι τρεις εισαγγελείς περί απειλών προς το πρόσωπό του από τον Γιάννη Στουρνάρα προχώρησε ο Νίκος Μανιαδάκης.

Ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας στη σκευωρία της Novartis είπε πως την επίμαχη περίοδο δεν είχε καν συναντηθεί με τους εισαγγελείς καθώς βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας, διέψευσε τους ισχυρισμούς των εισαγγελέων Διαφθοράς ότι το διάστημα Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2018 συναντήθηκε μαζί τους.

Επίσης, ο Νίκος Μανιαδάκης διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι μετέφερε στους εισαγγελείς πως απειλές από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, τόσο προς τον ίδιο όσο και προς τους εισαγγελείς.

Ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας είπε πως τη συγκεκριμένη περίοδο δεν συναντήθηκε με τους εισαγγελείς, καθώς βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό ενώ επισήμανε πως η μια και μοναδική συνάντησή του, το διάστημα που ήταν προστατευόμενος μάρτυρας, με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, είχε πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2018.

Ακόμα, ο Νίκος Μανιαδάκης ανέφερε πως σε στη συνάντηση αρνήθηκε κάθετα πως είναι προστατευόμενος μάρτυρας και ουδέποτε απειλήθηκε ή μετέφερε απειλές.