Μανόλο: Το αληθινό πρόσωπο του (υπό κατάρρευση) Καθεστώτος - Έρχονται νέες αποκαλύψεις

27

Όταν ο Μανώλης Πετσίτης φωτογραφιζόταν στο γυάλινο τραπέζι που χρησιμοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας για τα διαγγέλματα δεν περίμενε ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα απογειώνονταν στην κυριολεξία και από οδηγός και παρατρεχάμενος του Νίκου Παππά θα κατέληγε συνομιλητής μεγαλόσχημων παραγόντων της διαπλοκής.

Δεν περίμενε ποτέ να κάνει το άλμα και από το φτωχόσπιτο της Καισαριανής να εξασφάλιζε διαμονή σε πολυτελέστατη βίλα των βορείων προαστίων που διαθέτει μάλιστα και πισίνα.

Η μετάλλαξη του Μανόλο όπως είναι γνωστός στα κοσμικά στέκια της Αθήνας ήταν ολοκληρωτική. Χρησιμοποιώντας ως όχημα τους ισχυρούς δεσμούς που ανέπτυξε με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη και την παρουσία του στο Μέγαρο Μαξίμου άρχισε να παίζει τη διαπλοκή στα δάκτυλα.

Το βαθύ κράτος του ΣΥΡΙΖΑ

 Κορυφαίοι επιχειρηματικοί παράγοντες που αντιμετώπιζαν προβλήματα με τη Δικαιοσύνη ή με τη… γραφειοκρατία αγόραζαν ακριβά τις "υπηρεσίες" του Μανόλο. Γιατί ήταν αυτός που είχε τις άκρες στο νέο σύστημα εξουσίας που ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για την επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε το βαθύ κράτος του ΣΥΡΙΖΑ γνώριζε ότι ο Μανόλο λειτουργεί ως ειδικός απεσταλμένος και γι΄ αυτό έκανε τα πάντα για να εξασφαλίσει λύσεις στους μεγαλόσχημους πελάτες του.

Εμπόριο πληροφοριών

Ο Μανόλο εκτός από τις μεταφορές για λογαριασμό ανθρώπων της εξουσίας άρχισε να αναπτύσσει και μάλιστα με επιτυχία το εμπόριο πληροφοριών.

Φρόντιζε πάντα να ενημερώνει τους παράγοντες με τους οποίους απέκτησε επαγγελματική σχέση για τις συζητήσεις που γίνονταν στους σκοτεινούς διαδρόμους της εξουσίας.

Γνώριζε για την εξέλιξη δικαστικών αποφάσεων για παραπομπές που είχαν δρομολογηθεί και άλλες λεπτομέρειες που ενδιαφέρουν πάντα τους επιχειρηματίες.

Όλοι σούζα στον «αντ΄ αυτού»

Ο Μανόλο άρχισε να αναλαμβάνει ο ίδιος αποστολές ειδικού σκοπού αφού το Μαξίμου του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Επισκέπτονταν διοικητές ΔΕΚΟ για να μεταφέρει τις επιθυμίες του Μαξίμου. Όλος ο κρατικός μηχανισμός κάθονταν σούζα στον Μανόλο γιατί γνώριζαν ότι το ενδιαφέρον του για μεγάλες υποθέσεις δεν ήταν προσωπικό αλλά επιθυμία κεντρικών πολιτικών προσώπων. Ήταν τέτοια η επιτυχία που είχε ο Μανόλο στη ρύθμιση υποθέσεων και στη διαχείριση κρίσεων που δεν ήξερε που να βάλει τα πεντακοσάευρα.

Παρά τη ζωή κροίσου που έκανε σε καθημερινή βάση με τους λογαριασμούς στα μπουζούκια, τα λουλούδια και τα πούρα, ο Μανόλο ήταν πάντα πακεταρισμένος. Γιατί οι υποθέσεις που χειρίζονταν ήταν πολλές και οι επιχειρηματίες που αγόραζαν τις υπηρεσίες του δεκάδες.

Μανόλο: Το αληθινό πρόσωπο του Καθεστώτος

Ο Μανόλο έδειχνε το αληθινό πρόσωπο της εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ήταν πια ο κατατρεγμένος που αναγκάζονταν να κουβαλάει με το παπάκι τον Νίκο Παππά στα διάφορα ραντεβού. Δεν ήταν ο άφραγκος Συριζαίος της πλατείας Κουμουνδούρου.

Ήταν ο Μανόλο του Μαξίμου, το πρόσωπο – κλειδί της νέας εξουσίας που είχε ορκιστεί να γα…… τις μάνες των νταβατζήδων, όπως διαφήμιζε στο facebook. Βέβαια κατέληξε υπάλληλος των νταβατζήδων αλλά άξιζε τον κόπο.

Εδώ έγιναν υπάλληλοι αυτοί που είχαν εκλεγεί με σύνθημα να σκίσουν τα μνημόνια, αυτός θα έμενε με το παπάκι και το μεροκάματο του τρόμου που έπαιρνε όταν ήταν σερβιτόρος;