Ανυπαρξία κυβερνητικού σχεδίου για το ΤΣΟΥΝΑΜΙ που έρχεται

448
Μαύρα γενέθλια για τον Μητσοτάκη – Ανυπαρξία κυβερνητικού σχεδίου για το ΤΣΟΥΝΑΜΙ που έρχεται

Η μεγάλη ύφεση που προκαλεί ισχυρές αναταράξεις στον οικογενειακό προϋπολογισμό, η ανυπαρξία συγκροτημένου σχεδίου για ασφαλή έξοδο από την κρίση και η αβεβαιότητα που επικρατεί στην κοινή γνώμη για την επόμενη μέρα αποτυπώνουν την πραγματικότητα, την ημέρα που οι παρατρεχάμενοι της Κυβέρνησης γιόρταζαν τον ένα χρόνο διακυβέρνησης!

Σε κάθε περίπτωση τα σοβαρά προβλήματα που Θα έπρεπε να απασχολούν το επιτελείο του κ. Μητσοτάκη δεν μπορούν να κρυφτούν κάτω από το χαλί, ούτε να ξεχαστούν από τα πανηγύρια και τις εκατοντάδες φωτογραφίες βουλευτών, στελεχών και διαφόρων άλλων που κατέκλυσαν τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Μέρα με τη μέρα γίνεται πλέον αντιληπτό ότι το σημερινό σύστημα του Μεγάρου Μαξίμου δεν μπορεί να διαχειριστεί το τσουνάμι που έρχεται και θα πλήξει την παραγωγική Ελλάδα και τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, ενώ οι επιδόσεις όσων χειρίζονται την οικονομία της χώρας είναι σταθερά κάτω από τη βάση, όπως φάνηκε ξεκάθαρα και από το μπάχαλο στην επιστροφή της προκαταβολής φόρου.

Ας σκύψουν λοιπόν οι «άριστοι» πάνω από τα σοβαρά προβλήματα του ελληνικού λαού διότι έτσι όπως το πάνε σε λίγους μήνες θα θυμίζουν ΣΥΡΙΖΑ.

Η κρίση χρειάζεται στελέχη μπαρουτοκαπνισμένα που ξέρουν τι θα πει πιάτσα και όχι διάφορους καθηγητάδες, κολλητούς του συστήματος, που κάνουν πειράματα στις πλάτες του ελληνικού λαού που αγωνιά για το μέλλον του.