Με fake news και αέρα κοπανιστό κάνει αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ

226

Αδιόρθωτοι εμφανίζονται οι επιτελάρχες της Κουμουνδούρου, ακολουθώντας διαρκώς τη στρατηγική των fake news και των ανέξοδων υποσχέσεων σε μία απέλπιδα προσπάθεια να πλήξουν την Κυβέρνηση και να ξεφύγουν από το σημερινό εσωκομματικό τους αδιέξοδο.

Η λογική της δομικής αντιπολίτευσης από το ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω πανδημίας, αλλά και η αδήριτη ανάγκη να αλλάξει την κακή εικόνα του κόμματος, όπως εξάλλου αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις και στα σχετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά οδηγούν την ηγετική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε αλλεπάλληλα λάθη που της στερούν κάθε ελπίδα επανάκαμψης στο πολιτικό σκηνικό.

Η υιοθέτηση κάθε είδους αερολογίας όπως ήταν η κατάργηση του δώρου των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και το περιεχόμενο της πρόσφατης μεν καθυστερημένης δε παρουσίασης ενός προγράμματος για την οικονομία από τον Αλέξη Τσίπρα με διάφορες γενικολογίες και υποσχέσεις χωρίς καμία ουσιαστική κοστολόγηση προκαλούν εκ νέου δυσαρέσκεια στην κουρασμένη κοινή γνώμη, ενώ ξυπνούν μνήμες από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όπου καταγράφηκε μεγάλη απόσταση μεταξύ λόγων και πράξεων και οδήγησε ένα σημαντικό αριθμό παραδοσιακών δυνάμεων της κεντροαριστεράς, ενεργών πολιτών και άλλων στην απομάκρυνση από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η πραγματική κοστολόγησή των προτάσεων Τσίπρα, σύμφωνα με οικονομικούς κύκλους, ξεπερνά τα 15 δισ. ευρώ, ενώ αν κάποια μέτρα επεκταθούν στη διευρυμένη λίστα των πληττόμενων επιχειρήσεων, υπερβαίνει τα 21 δισ. ευρώ.

Κατόπιν τούτων αναρωτιέται κανείς που θα βρει τα χρήματα ο πρώην πρωθυπουργός για να κάνει πράξη τα όσα υπόσχεται, εκτός αν βέβαια στο πίσω μέρος του μυαλό του έχει για μία ακόμη φορά ως λύση την αφαίμαξη της μεσαίας τάξης.