Μεγάλη συγκέντρωση για τον «Πειραιά Νικητή» και τον Μώραλη

174
Μεγάλη συγκέντρωση για τον «Πειραιά Νικητή» και τον Μώραλη

«Σε δύο ημέρες ο Πειραιάς θα είναι ξανά νικητής. Όπως νικητής όταν, πριν από 4.5 χρόνια ξεκινήσαμε, έτσι και σήμερα θα είμαστε νικητές», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του «Πειραιά Νικητή», Γιάννης Μώραλης, κατά την έναρξη της κεντρικής ομιλίας του στην Πλατεία Κανάρη.

«Ο Πειραιάς ξέρει να κερδίζει. Ξέρει να μάχεται και να νικάει», τόνισε από το βήμα ο Γιάννης Μώραλης και συμπλήρωσε ότι «όπως ξεκινήσαμε το 2014, με γνώση και εμπειρία, πρόγραμμα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο, έτσι προχωράμε και σήμερα».

Μάλιστα, ο Γιάννης Μώραλης, μιλώντας για τους συνεργάτες του, τόνισε ότι πρόκειται για μία ομάδα ανθρώπων που αγαπά τον Πειραιά και δεν βάζει κομματικές παρωπίδες στην προσφορά της για τον τόπο. «Θα έρθει η ώρα που θα ψηφίσουμε ο καθένας το κόμμα του. Τώρα ψηφίζουμε για τον Πειραιά μας», επισήμανε ο κ. Μώραλης.

Ο επικεφαλής του «Πειραιά Νικητή» σημείωσε ότι, όλο αυτό το διάστημα, στο πλευρό του βρέθηκαν οι φορείς του Πειραιά ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Ολυμπιακό σημειώνοντας πως «τον Ολυμπιακό δεν τον είχαμε δίπλα μας αλλά μέσα μας, μέσα στην καρδιά μας».

«Είμαι Ολυμπιακός αλλά κοιτάω όλες τις ομάδες της πόλης μας με το ίδιο μάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά, σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο κ. Μώραλης, αποδεικνύοντας ότι ως θεσμικός άρχοντας της πόλης φροντίζει να τηρεί όλες τις ισορροπίες όταν πρόκειται για αθλητικά θέματα.

«Είμαστε πλέον ένας αξιόπιστος δήμος που πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας. Οι προμηθευτές θέλουν πλέον να δουλεύουν με τον δήμο Πειραιά» τόνισε ο Γιάννης Μώραλης για την κατάσταση του δήμου Πειραιά στα οικονομικά για να σχολιάσει ότι μέσα σε μία τετραετία ο δήμος Πειραιά κατάφερε να ανακάμψει πλήρως.

Εξάλλου, ο κ. Μώραλης τόνισε ότι χάρη στη συστηματική δουλειά όλων των υπαλλήλων και των συνεργατών, ο δήμος Πειραιά κατόρθωσε να εξασφαλίσει πόρους. «Τα χρήματα αυτά δεν τα χάρισε κανείς στον Πειραιά.

Τα χρήματα αυτά τα κερδίσαμε με το σπαθί μας γιατί ο Πειραιάς ήταν, είναι και θα είναι νικητής. Λάβαμε αξιολόγηση στην πρότασή μας καλύτερη από όλο το Λεκανοπέδιο. Αυτό στο παρελθόν ποτέ δεν ήταν δεδομένο», τόνισε και κατέληξε: «Το μέλλον είναι στη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Εμείς στηρίζουμε την ύπαρξη ιδιωτικού τομέα και δεν είμαστε κρατιστές».

Ο δήμαρχος Πειραιά αναφέρθηκε και στις προσπάθειες του δήμου Πειραιά για τη διαχείριση του προσφυγικού ενώ αναφέρθηκε και στη σημάνουσα παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη που στήριξε έμπρακτα τις προσπάθειες του δήμου.

«Είμαστε μία πόλη που έχει ζήσει την προσφυγιά και γι' αυτό δεν μπορούσαμε να κλείσουμε τα μάτια στο προσφυγικό», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μώραλης.

«Σε λίγα χρόνια η πόλη μας θα είναι μία από τις πιο ελκυστικές πόλεις της Ελλάδας. Ελκυστική για τον κάτοικο του Πειραιά αλλά και τον επισκέπτη, τον Έλληνα και το ξένο. Θέλουμε μία πόλη πιο φιλική και πράσινη, μία πόλη για όλους», σχολίασε ο Γιάννης Μώραλης που έκανε λόγο για φωταγώγηση του Πειραιά μέσω φωτισμού τύπου LED που σταδιακά θα οδηγήσει και σε μείωση των τελών που πληρώνουν οι δημότες.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά την αστυνόμευση της πόλης, ο Γιάννης Μώραλης τόνισε πως οι αστυνομικοί ήταν περισσότεροι από εκατό ενώ πλέον είναι μόλις 18 άνθρωποι ενώ σημείωσε πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των δημοτών του Πειραιά.

Ακόμη, απευθυνόμενος στους πολίτες του Πειραιά ενόψει των Εκλογών, ο κ. Μώραλης σήμειωσε: «Σας κοιτώ στα μάτια με ειλίκρινεια και απόλυτο σεβασμό, όπως κάναμε όλοι μας, από την πρώτη μέρα. Δεν ζητάμε ψήφο απλά για να κερδίσουμε αλλά για να συνεχίσουμε προς την ίδια κατεύθυνση για να κάνουμε ακόμη περισσότερα για την πόλη μας» και συμπλήρωσε: «Ο Πειραιάς αλλάζει. Γίνεται με σταθερά βήματα μια πόλη που τα παιδιά μας θα μπορούν να περπατάνε και να παίζουν με ασφάλεια. Μία πόλη με πολλές δραστηριότητες και ευκαιρίες ψυχαγωγίας. Γι' αυτά παλεύουμε από την πρώτη μέρα. Κάθε μέρα δίνουμε τον αγώνα για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας».

Κλείνοντας, ο κ. Μώραλης ευχαρίστησε προσωπικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη συνεισφορά του στον δήμο Πειραιά: «Δεν στήριξε μόνο τον Ολυμπιακό αλλά στήριξε και την πόλη και τον δήμο Πειραιά». «Πάμε για μια μεγάλη νίκη για τον Πειραιά. Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για τον Πειραιά της καρδιάς μας».

Σημειώνεται πως όλο αυτό το διάστημα, ο Γιάννης Μώραλης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και όλο το επιτελείο του συνδυασμού του «Πειραιά Νικητή», βρίσκεται στις γειτονιές του Πειραιά και επικοινωνώντας με τους κατοίκους του Πειραιά και γνωστοποιώντας τους το πρόγραμμα και το όραμα τους για το μέλλον της πόλης και των παιδιών της.