Μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση της Τσιλιγκίρη στον Πειραιά (Photos)

234
Μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση της Τσιλιγκίρη στον Πειραιά

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή με την οποία έκλεισε την προεκλογική της εκστρατεία η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Β΄ Πειραιά, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, περισσότεροι από 2.500 πολίτες χειροκρότησαν θερμά την υποψήφια βουλευτή, η οποία συγκινημένη ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, που με τη στήριξη τους φαίνεται να δίνουν στις Εθνικές εκλογές της Β’ Πειραιά άρωμα γυναίκας.

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη, που αν εκλεγεί θα είναι η πρώτη γυναίκα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Πειραιά από το 1974, μίλησε για το στοίχημα να ψηφιστούν γυναίκες στις Εκλογές της Κυριακής και παρουσίασε το όραμα της την εκλογική της περιφέρεια:

«45 χρόνια δίχως γυναικεία εκπροσώπηση στη Β’ Πειραιά, είναι πολλά. Αυτή τη φορά στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ψηφίζουμε γυναίκα! Ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία και δίνουμε ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη να αλλάξει τη χώρα, μακριά από τις παθογένειες του παρελθόντος. Βοηθήστε με λοιπόν να κερδίσω αυτό το στοίχημα. Να γίνω η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται στη Β’ Πειραιά με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας εδώ και 45 χρόνια».

Μεταξύ άλλων τόνισε την ανάγκη να υπάρξουν σημαντικές επενδύσεις προκειμένου να δημιουργηθούν νέες και βιώσιμες θέσεις εργασίας. Υπογράμμισε τη σημασία της επένδυσης της Cosco στο Λιμάνι, σημειώνοντας ωστόσο ότι το έργο πρέπει να προχωρήσει με συμφωνία των κατοίκων και να υλοποιηθεί με βάση τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής.

Παράλληλα, η υποψήφια βουλευτης αναφέρθηκε εκτενώς στην περιβαλλοντική υποβάθμιση, που υφίστανται σήμερα σχεδόν όλες οι περιοχές πέριξ του λιμανιού και της παραγωγικής του ζώνης, ενώ μίλησε για το όραμα της να μετατραπεί σε πάρκο το παλαιό εργοστάσιο Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα σε «ένα σύγχρονο μητροπολιτικό πάρκο στα πρότυπα περιοχών του εξωτερικού, με ήπιες αθλητικές εγκαταστάσεις και περιορισμένες εμπορικές χρήσεις ώστε να είναι βιώσιμο και να μην έχει την τύχη άλλων πάρκων της Αττικής».

Τη Χριστίνα Τσιλιγκίρη προλόγησαν ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, η πρώτη εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος Πειραιά και πρώην βουλευτής Σταυρούλα Αντωνάκου και η υποψήφια βουλευτής Α’ Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατίας, Νόνη Δούνια.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η δημοσιογράφος και δημοτική σύμβουλος Πειραιά, Ανδριάνα Ζαρακέλη.

Μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση της Τσιλιγκίρη στον Πειραιά Μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση της Τσιλιγκίρη στον Πειραιά

Μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση της Τσιλιγκίρη στον Πειραιά