Μεξικό: 12χρονος σκότωσε καθηγήτρια και αυτοκτόνησε σε σχολείο

308
Μεξικό: 12χρονος σκότωσε καθηγήτρια και αυτοκτόνησε σε σχολείο στην πόλη Τορεόν

Μακελειό εκτυλίχθηκε στο Μεξικό το πρωί της Παρασκευής (τοπική ώρα). Ένας 12χρονος μαθητής ξεκίνησε να πυροβολεί μέσα στην αίθουσα του σχολείου του, σκοτώνοντας την καθηγήτριά του και τραυματίζοντας συμμαθητές του. Στη συνέχεια, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε στην πόλη Τορεόν και τραυματίστηκαν έξι άτομα, μαθητές και καθηγητές, σύμφωνα με τοπικές αναφορές.

Σύμφωνα με αναφορές στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, που επιβεβαιώθηκαν από το τοπικό υπουργείο Δημόσιας Ασφαλείας, ένας 12χρονος ήταν εκείνος που μπήκε σε αίθουσα του σχολείου, κρατώντας όπλα κι άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

Τα πρώτα πλάνα που κυκλοφόρησαν, παρουσιάζουν ανήσυχους γονείς να βρίσκονται έξω από το σχολείο και να ζητούν να ενημερωθούν για την κατάσταση των παιδιών τους. Το σχολείο εκκενώθηκε μετά το περιστατικό, λίγο μετά τις 9 το πρωί (τοπική ώρα).

Στο σχολείο έφτασε και ο δήμαρχος της πόλης Τορεόν, ο οποίος ζήτησε συγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων, ενώ τόνισε πως ο ανήλικος δράστης εισήλθε στο σχολείο με δυο όπλα.

Ακόμα, ανέφερε πως το παιδί ζούσε με τη γιαγιά του, ενώ οι γονείς του αναζητούνται.