Μελάνια εναντίον Μπριζίτ: Αναμέτρηση μίνι φoύστας Πρώτων Κυριών στον Λευκό Οίκο (Photos)

282

Στις ΗΠΑ βρίσκεται από χθες το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας, καλεσμένοι του Ντόναλντ Τραμπ και της συζύγου του Μελάνια.

Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν έφθασαν στην Ουάσινγκτον χθες το απόγευμα, ώρα Ελλάδος και λίγο αργότερα είχαν το πρώτο τετ α τετ με τον Αμερικανό Πρόεδρο και την Μελάνια Τραμπ.

Οπως συνέβη και κατά την επίσκεψη του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ στο Παρίσι έτσι και τώρα, που το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας βρέθηκε στο Λευκό Οίκο, η στιλιστική αναμέτρηση των δύο Πρώτων Κυριών αναμενόταν με ενδιαφέρον.

Προφανώς γνωρίζοντάς το, Μελάνια Τραμπ και Μπριζίτ Μακρόν έβαλαν ήδη από χθες τα δυνατά τους, τονίζοντας και οι δυο το εξαιρετικά δυνατό τους σημείο, τα αδύνατα -και μαυρισμένα- πόδια τους.

Και κάπως έτσι η στιλιστική αναμέτρηση των δύο Πρώτων Κυριών κατέληξε σε διαγωνισμό για το πιο θα βάλει το πιο κοντό μίνι.

Η 47χρονη Μελάνια Τραμπ και η 65χρονη Μπριζίτ Μακρόν, με τα μίνι τους πάντα και ψηλοτάκουνες γόβες, ακολούθησαν τους συζύγους τους στον κήπο του Λευκού Οίκου, με σκοπό να φυτέψουν ένα δέντρο στη Δυτική Πτέρυγα του διάσημου κτιρίου.

Η Μελάνια Τραμπ, πιο μοδάτη, επέλεξε ένα μαύρο σύνολο με φόρεμα και ασορτί μαύρο παλτό σε στιλ κάπας, ενώ η Μπριζίτ Μακρόν ένα κίτρινο σύνολο, φόρεμα και ασορτί παλτό.

Μια μαύρη ζώνη ήταν η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά. Και οι δυο τους σαν δίδυμες, επέλεξαν μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Το πρώην μοντέλο, η Μελάνια Τραμπ περπατούσε στον κήπο του Λευκού Οίκου με τις 12ποντες γόβες της με αυτοπεποίθηση και σιγουριά αναδεικνύοντας τα ατελείωτα πόδια της. Η Μπριζίτ Μακρόν ακολουθούσε, γνωρίζοντας ότι ήταν έλεγκαντ αλλά και ότι η σύγκριση με το πρώην μοντέλο θα είναι σκληρή.