Μελβούρνη: «Φασίστες όσοι φώναζαν τρέξε προδότη» λέει ο Βαρεμένος

112

Συνεχίζοντας την προσφιλή τακτική των κυβερνητικών στελεχών να «βαφτίζουν» φασίστες όσους τους αποδοκιμάζουν για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος έσπευσε να σχολιάσει τα γιουχαϊσματα που δέχθηκε στη Μελβούρνη, κάνοντας λόγο για μία «δράκα ανθρώπων που προσπάθησε να λερώσει έναν ιερό χώρο».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά την παρέλαση στη Μελβούρνη της Αυστραλίας δέχθηκε άγριες αποδοκιμασίες με φόντο τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Τρέξε προδότη», «αλήτη», «Ελλάς, Ελλάς Μακεδονία» φώναζαν έλληνες ομογενείς της Αυστραλίας κατά του κ. Βαρεμένου εκδηλώνοντας έτσι την οργή τους για τη Συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση.

Ο κ. Βαρεμένος λίγη ώρα αργότερα, με δηλώσεις του στο Θέμα Fm μίλησε για «φασιστικό σύνθημα» που ακούστηκε σε βάρος του «σαν αυτό που φωνάζουν οι χρυσαυγίτες για τους πολιτικούς».

Πρόσθεσε δε, ότι υπερασπίστηκε τον πολιτικό κόσμο εκφράζοντας τα αισθήματα ομοψυχίας των ομογενών που με μεταφέρθηκαν» σημειώνοντας μάλιστα πως του κάνει εντύπωση να αναπαράγονται εκφράσεις οι οποίες – όπως είπε – παραπέμπουν στον υπόκοσμο.