Μετά τον Έβρο νέα… κωλοτούμπα Τσίπρα και για την Θεία Κοινωνία

730
Σε κατάσταση πανικού ο ΣΥΡΙΖΑ

Ανέκρουσε πρύμναν ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και έριξε άρον άρον τους τόνους απέναντι στην εκκλησία για τη στάση της σχετικά με την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού.

Μετά τον θόρυβο που προκάλεσε η πρόσφατη εμπρηστική ιδεοληπτική ανακοίνωση του κόμματος του με την οποία επιχειρήθηκε να αναδειχθούν σε μείζον πολιτικό θέμα οι χειρισμοί της Εκκλησίας στη λήψη της Θείας Κοινωνίας από τους πιστούς, ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να χαμηλώσει τους τόνους και να αναδείξει αντιπολιτευτικά άλλες πτυχές της σοβαρής αυτής κατάστασης που περνά η χώρα.

Σε χθεσινή του παρέμβαση αρκέστηκε στο να δηλώσει ότι η ευθύνη για την ουσιαστική αντιμετώπιση του ζητήματος αφορά και την εκκλησία.

Όσον αφορά στο θέμα του Κορωνοϊού, η τοποθέτηση του υπήρξε γενικόλογη, κάτι που αποδεικνύει ότι αυτό που τον ενδιαφέρει πρωτίστως δεν είναι η ουσία του προβλήματος αλλά η δημιουργία εντυπώσεων.

Διαφορετικά, θα είχε μπει στον κόπο να ζητήσει ενημέρωση από την Κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς.

Σε κάθε περίπτωση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει να πορεύεται στο ίδιο μονοπάτι του λαϊκισμού έχοντας στο πλευρό του στελέχη που έχουν προκαλέσει την κοινωνία πολλάκις.

Συνεχίζει ακάθεκτος στο δρόμο που οδηγεί πίσω στο 4%, το πραγματικό ποσοστό των όσων πρεσβεύει ο ίδιος και οι σύντροφοι του.