Μεταμνημόνια: Ο Τσίπρας... αυτο-τρολάρεται και πάει στο Καστελόριζο να μας "απελευθερώσει"

337
Ο Τσίπρας... αυτο-τρολάρεται και πάει στο Καστελόριζο

Έπειτα από την πανδημία κραξίματος στα κοινωνικά δίκτυα για την εξαφάνιση του και την απουσία του από την κηδεία του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου αλλά και από τις ραγδαίες εξελίξεις τόσο στα εθνικά θέματα όσο και ευρύτερα στην ανατολική Μεσόγειο, ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει μπαράζ εμφανίσεων...

Παρ' όλα αυτά, μάλλον σαν αυτο-τρολάρισμα μπορεί να χαρακτηριστεί το ταξίδι του στο Καστελόριζο, καθώς από το νησί όπου ο Γιώργος Παπανδρέου είχε ανακοινώσει το πρώτο μνημόνιο, θα επιχειρήσει να αναστρέψει την πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί και που διαπιστώνεται πλέον και από τη στάση των Γερμανών μέσα από τα μηνύματα του υπουργού οικονομικών της χώρας προς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, αναγγέλοντας την έναρξη του... τέλους των μνημονίων.

Παράλληλα, είναι σίγουρο ότι θα επιχειρήσει να στείλει ένα μήνυμα προς τη γείτονα, τη στιγμή που δεν έχει λάβει θέση -τουλάχιστον αυτό δεν έχει γίνει γνωστό- για τη νέα της προκλητική κίνηση, δηλαδή για την επιστολή της Τουρκίας προς τον ΟΗΕ, που αποκάλυψε το liberal.gr την Παρασκευή, και η οποία αμφισβητεί πλήρως τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Υπενθυμίζεται πως δεν έχει υπάρξει σχόλιο ή δήλωση σχετικά με το θέμα αυτό γεγονός που προκαλεί ερωτήματα ανάλογα με αυτά που έχουν ανακύψει μετά τις δηλώσεις Ζάεφ για το Σκοπιανό.

Οι εμφανίσεις Τσίπρα θα κλείσουν στη Ρόδο για να μιλήσει σε ένα ακόμη αναπτυξιακό συνέδριο από αυτά που διοργανώνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ως κράτος αλλά μετατρέπεται σε προεκλογικές συγκεντρώσεις με εξαγγελίες και παροχολογία.