Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο δραπέτης-τραγουδιστής της Αλικαρνασσού

248

Μετανιωμένος εμφανίζεται ο πολυτάλαντος Κ.Γ ο οποίος συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. 17 χρόνια μετά την ημέρα που αποφάσισε να μην επιστρέψει από άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Αλικαρνασσού.

Ο 45χρονος τραγουδιστής και δημοσιογράφος δηλώνει μέσω της συνηγόρου του ότι «είμαι σε ώριμη ηλικία για να τα τακτοποιήσω τις νομικές που εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη».

Η Γιάννα Παναγοπούλου, συνήγορος του 45χρονου μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, υπογραμμίζει ότι ο ίδιος ήθελε να αντιμετωπίσει τις νομικές του εκκεμότητες αλλά δεν μπορούσε λόγω του ότι δεν είχε δελτίο ταυτότητας και δεν μπορούσε να υπογράψει κανένα χαρτί.

«Δεν μπόρεσε δυστυχώς να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του με την Δικαιοσύνη όλα αυτά τα χρόνια, παρόλο που τον απασχολούσε να λυθεί.

Ήταν ένα θέμα το οποίο τον βασάνιζε και τον στεναχωρούσε αλλά δεν μπορούσε να εξουσιοδοτήσει κάποιον δικηγόρο καθώς το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας κρατούνταν στην φυλακή και δεν είχε την δυνατότητα να υπογράψει κάποιο έγγραφο με τα πραγματικά του στοιχεία», είπε.

Πλέον ισχυρίζεται, σύμφωνα με τη δικηγορό,  ότι είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τα πάντα και βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Δικαιοσύνης που εμπιστεύεται.

«Βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Δικαιοσύνης, έχει εμπιστοσύνη και θέλει να τακτοποιήσει κάθε νομική εκκρεμότητα που έχει ώστε να συνεχίσει και αυτός την ζωή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για 17χρονια δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές για κάτι. Γιατί αν είχε κάνει κάτι το μεμπτό και επιλήψιμο οι Αρχές θα τον είχαν εντοπίσει και θα τον είχαν συλλάβει.

Ο άνθρωπος αυτός παρά το γεγονός ότι είχε μια παρελθούσα εκκρεμότητα δεν κρύφτηκε και δεν ενόχλησε και κατάφερε να γίνει γνωστός από τα ΜΜΕ ενώ είχε και μια επαγγελματική δραστηριότητα.

Βρίσκεται σε μια άσχημη ψυχολογική κατάσταση αλλά από την άλλη είναι λυτρωμένος γιατί η διαδικασία αυτή είναι κάτι το οποίο έπρεπε να γίνει. Είναι μια πραγματικότητα που έπρεπε να αντιμετωπίσει είναι σε μια ώριμη ηλικία και θεωρεί ότι πρέπει να τακτοποιήσει κάθε σκοτεινό κομμάτι της ζωή του» ανέφερε η συνήγορος του.