Μέχρι που ο Τσίπρας θα παίζει με τον κόσμο;

62
Όχι μόνον υγειονομική κρίση

Αντί η κυβέρνηση να κάνει ό,τι μπορεί για να τονώσει τις επενδύσεις και τον μετασχηματισμό της οικονομίας, ακολουθεί μια πολιτική, η οποία εκ νέου οδηγεί στην παρακμή και μια πρόσθετη χρεωκοπία.

Όποιος νομίζει ότι το πρόβλημα του Αλέξη Τσίπρα είναι η Ελλάδα πλανάται πλάνην οικτράν.

Του Αθαν.Χ.Παπανδρόπουλου

Πρώτο μέλημα του πρωθυπουργού μας είναι η καρέκλα του και όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη και τρίτη μοίρα. Την ώρα, λοιπόν, που η ελληνική οικονομία χρειάζεται ισχυρότατες επενδυτικές ενέσεις για να αλλάξει ο ασθενής παραγωγικός ιστός της, η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχύσει τις εισαγωγές!!

Για να το πούμε διαφορετικά, στον ασθενή που πάσχει από αλκοολική κίρρωση του ήπατος, αντί να τον αποτρέπει από την κατανάλωση οινοπνεύματος, αντιθέτως του προσφέρει περισσότερο, για να πάει μια ώρα πιο γρήγορα στα ....πευκάκια.

Με απίστευτο δε θράσος, ο αμαθής και οικονομικά άσχετος πρωθυπουργός μας, καθυβρίζει και όσους επισημαίνουν το ..ατοπον των επιλογών του.Επιλογές βέβαια που μοναδικό στόχο εχουν την κοροιδία και τη σταχτη στα μάτια.

Στην ουσία, λοιπόν, αφού ο κ. Αλέξης Τσίπρας τα τρία τελευταία χρόνια εστειλε τη φορολογία στα ύψη, τώρα από τα πλεονάσματα που δημιούργησε, δίνει πίσω κάποια ψυχία, πιστεύοντας ότι με τον τρόπο αυτόν θα παραπλανήσει για μίαν ακόμη φορά τους ψηφοφόρους. Και ολα αυτά για κάποιους ψήφους στις ευρωεκλογές.

Τώρα, αν υπάρχουν συμπατριώτες μας, που την τακτική αυτή και το σκεπτικό της το αποδέχονται και θα μπορούσαν να τον τιμήσουν με την ψήφο τους, είναι μια άλλη και επίσης σοβαρή ιστορία, η οποία σίγουρα ανάγεται στην ψυχοπαθολογία.

Ως γνωστόν δε, αυτή η τελευταία έχει επιφυλάξει σοβαρότατα και πολλά δεινά σε λαούς.

Άλλοι από τους οποίους κατάλαβαν και άλλοι όχι!!!