Μητσοτάκης: «Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται και δεν εκβιάζεται»

127
Μητσοτάκης: «Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται και δεν εκβιάζεται»

Την αντίδραση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη,  προκάλεσαν οι εξελίξεις με την αναίρεση του βουλεύματος του δικαστικού συμβουλίου για τη χορήγηση άδειας στον αρχιτρομοκράτη της «17 Νοέμβρη», Δημήτρη Κουφοντίνα, από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Ο αργηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με δηλώσεις του από το Ηράκλειο Κρήτης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη Δικαιοσύνη τονίζοντας πως θα σταθεί τελικά στο ύψος των περιστάσεων και ξεκαθάρισε πως το κράτος δικαίου δεν εκβιάζεται «από έναν κατά συρροή αμετανόητο δολοφόνο και 30 τραμπούκους που τον υποστηρίζουν».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε ξεκάθαρος στο θέμα της αντιμετώπισης της τρομοκρατίας από την πολιτεία υπογραμμίζοντας ότι «κράτος δικαίου, η δημοκρατία δεν απειλούνται και δεν εκβιάζονται».

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε τα εξής: «Το κράτος δικαίου, η δημοκρατία δεν απειλούνται και δεν εκβιάζονται, πόσο μάλλον από έναν κατά συρροή αμετανόητο δολοφόνο και 30 τραμπούκους που τον υποστηρίζουν. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους θεσμούς και στην Δικαιοσύνη ότι θα σταθούν τελικά στο ύψος των περιστάσεων».