Μητσοτάκης: Μπροστάρης η Μακεδονία στη μεγάλη πολιτική αλλαγή (Photos)

91
Μητσοτάκης: Μπροστάρης η Μακεδονία στη μεγάλη πολιτική αλλαγή

Ξεκάθαρα μηνύματα προς τους πολίτες έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης από την Μακεδονία όπου πραγματοποιεί περιοδεία.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφτηκε την Εδεσσα και έκανε εκτενείς αναφορές στην Συμφωνία των Πρεσπών.

«Η Έδεσσα, η Πέλλα, η Μακεδονία, όλη η Ελλάδα θα στείλει το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής. Έχουμε περισσότερο κόσμο εδώ από τον αντίπαλο μας στη Θεσσαλονίκη. Την Κυριακή θα πείτε όχι στα ψέματα, στο διχασμό, στην εθνική ταπείνωση, στην επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών.

Και ένα μεγάλο ναι στη Νέα Δημοκρατία στην παράταξη που κράτησε όρθια τη χώρα στην Ευρώπη και θα δώσει τη λύση για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβε ότι δε θα πρέπει καμία ψήφος να πάει χαμένη, καθώς όπως σημείωσε, δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος.

«Τώρα πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας. Δεν θα μιλήσω ούτε για πολλούς ούτε για λίγους, ξέρω και το βουβό πόνο και την βουβή οργή των Ελλήνων, την απογοήτευση Μεσαίας Τάξης. Βλέπω τους συνταξιούχους που δεν εξαπατώνται από το επίδομα και βλέπει την ελπίδα για την επόμενη μέρα. Σε αυτό τον αγώνα σας θέλω όλους κοντά», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που επανέλαβε τα διλήμματα της ευρωκάλπης.

Μητσοτάκης

«Εμείς είμαστε η πραγματική πατριωτική παράταξη αυτού του τόπου, εμείς δώσαμε τον αγώνα για την Μακεδονία. Δεν είναι τυχαίο ότι κλείνω την τελευταία συγκέντρωση στη Μακεδονία. Μπροστάρης η Μακεδονία στη μεγάλη πολιτική αλλαγή», ανέφερε ακόμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κυρ. Μητσοτάκης: Μπροστάρης η Μακεδονία στη μεγάλη πολιτική αλλαγή