Μητσοτάκης: Ο Έβρος είναι πάντα όρθιος, το ηθικό είναι ακμαιότατο (Photos)

430

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, από πολίτες στην Αλεξανδρούπολη. Οι πολίτες υποδέχθηκαν τον πρωθυπουργό με χειροκροτήματα στους δρόμους της ακριτικής πόλης.

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος από το πρωί πραγματοποιεί περιοδεία στον Έβρο, περπάτησε στους δρόμους της πόλης και συνομίλησε με πολίτες, οι οποίοι τού εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την αποφασιστική στάση και πολιτική που τηρεί η Κυβέρνηση.

mitso04

«Το ηθικό είναι ακμαιότατο, κάνουμε τη δουλειά μας, όλη η κοινωνία ενωμένη, καθώς είναι εθνική η προσπάθεια, δεν θα περάσει κάνεις παράνομα. Τα σύνορα της Ελλάδας, είναι σύνορα της Ευρώπης», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να εκβιάζεται και δεν θα εκβιαστεί.

mitso05

«Ο Έβρος είναι πάντα όρθιος και η Θράκη πάντα όρθια», τόνισε ο πρωθυπουργός ευχαριστώντας τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας, αλλά και τους κατοίκους που «βάζουν πάντα πλάτη», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

mitso01_2

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνοδεύουν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο υφυπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

mitso02_2

mitso03

Στα ελληνοτουρκικά σύνορα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στα ελληνοτουρκικά σύνορα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης