Μητσοτάκης: Σε όλους τους κοινωνικούς χώρους οι φιλελεύθερες δυνάμεις ενισχύονται (Photo)

46
Μητσοτάκης: Σε όλους τους κοινωνικούς χώρους οι φιλελεύθερες δυνάμεις ενισχύονται

Τους εκπροσώπους της ΔΑΠ των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ συνάντησε το μεσημέρι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνοντάς τους συγχαρητήρια για τη μεγάλη χθεσινή νίκη στις Φοιτητικές Εκλογές.

Όπως αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο twitter, ήταν μία ακόμα απόδειξη ότι σε όλους τους κοινωνικούς χώρους οι φιλελεύθερες δυνάμεις ενισχύονται.

“Συνάντησα σήμερα τους εκπροσώπους της ΔΑΠ των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ και τους έδωσα συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη τους στις χθεσινές φοιτητικές εκλογές. Ήταν μία ακόμα απόδειξη ότι σε όλους τους κοινωνικούς χώρους οι φιλελεύθερες δυνάμεις ενισχύονται”, αναφέρει στην ανάρτησή του στο twitter o αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακόμα στη συνάντηση συμμετείχαν και μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση υπήρξε συζήτηση για το μήνυμα που έστειλαν οι φοιτητές δίνοντας για 33η συνεχόμενη χρονιά τη νίκη στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και για την αξία της δεύτερης συνεχόμενης αυτοδυναμίας σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ εν όψει των εκλογικών διαδικασιών που έρχονται.

Όπως τονίζεται στο επίκεντρο της συζήτησης με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν τα τρέχοντα προβλήματα των φοιτητών, αλλά και τα βήματα που πρέπει να γίνουν για ένα πανεπιστήμιο σύγχρονο, ανοιχτό, ασφαλές και παραγωγικό, όπου οι φοιτητές θα είναι πρωταγωνιστές.

Από την ΟΝΝΕΔ τονίζεται ότι η χθεσινή αύξηση της συμμετοχής ήταν ένα πρώτο θετικό βήμα ενώ επιθυμία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η ΟΝΝΕΔ να απευθυνθεί σε όλους τους φοιτητές, τόσο σε αυτούς που συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες, όσο και σε αυτούς που ακόμα παραμένουν δύσπιστοι απέναντι στο πολιτικό σύστημα.