Μητσοτάκης στο Bloomberg: «Η Ελλάδα success story της Eυρωζώνης τα επόμενα χρόνια» (Video&Photos)

223
Μητσοτάκης στο Bloomberg: «Η Ελλάδα success story της Eυρωζώνης τα επόμενα χρόνια»

Το σχέδιό της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την προσέλκυση επενδύσεων στη Ελλάδα περιέγραψε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στο Bloomberg.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε έμφαση στη μείωση των φόρων και στην ανάγκη μείωσης των πρωτογενών πλεονασμάτων τη διετία 2021-2022.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα βγήκε από μία δεκαετή κρίση και δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον, εξηγώντας ότι προτεραιότητα της Κυβέρνησής του είναι η απλούστευση των διαδικασιών για τις επενδύσεις στη χώρα μας και η αποκατάσταση της αξιοπιστίας σε διεθνές επίπεδο.

bloom-0

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιέγραψε πως θα γίνουν ευκολότερες οι επενδύσεις στη χώρα μας, ενώ έδωσε έμφαση στη μείωση των φόρων και στην ανάγκη μείωσης των πρωτογενών πλεονασμάτων τη διετία 2021-2022.

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα success story της Eυρωζώνης τα επόμενα χρόνια

«Η Ελλάδα θα είναι το success story της Ευρωζώνης τα επόμενα χρόνια» επισήμανε και στη στη συνέχεια μίλησε για τη βιωσιμότητα του χρέους και στην πρόθεση της κυβέρνησης να αποπληρώσει νωρίτερα το δάνειο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ).

bloom-1

«Έθεσα στον Ερντογάν το θέμα του προσφυγικού», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Τουρκίας.

«Εφόσον η Τουρκία ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, θα είμαστε θετικοί στην ενταξιακή της προοπτική», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

bloom-2