Μητσοτάκης: Θα στείλουμε ένα συντριπτικό μήνυμα «φύγετε να ανασάνει η Ελλάδα» (Photos)

187
Μητσοτάκης: Τσίπρας ίσον Πολάκης

Δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση της γραμματείας οργανωτικού του κόμματος.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι δεν περίμενε από τον πρωθυπουργό να απαρνηθεί τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, γιατί θα ήταν σαν να απαρνείται τον ίδιο του τον εαυτό.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στα όσα γίνονται μεταξύ του Νίκου Κοτζιά και του Πάνου Καμμένου υπογραμμίζοντας πως «ανταλλάσσουν μηνύματα με γλώσσα που ταιριάζει στην Καμόρα».

Ακόμα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε  ότι οι επόμενες εκλογές θα έχουν ως κυρίαρχο θέμα τη Δημοκρατία αναφερόμενος στις συνθήκες που επικρατούν σήμερα στην πολιτική ζωή της χώρας.

«Βουλευτές γυρολόγοι ανταλλάσσουν τη ψήφο τους με ένα υπουργείο, ο υπουργός Άμυνας και ο υπουργός Eξωτερικών ανταλλάσσουν μηνύματα με γλώσσα που ταιριάζει στην Καμόρα», είπε προσθέτοντας πως όσα λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα δείχνουν την κατάσταση της κυβέρνησης που βρίσκεται σε αποδρομή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στάθηκε ακόμα στα «τέσσερα απλά πράγματα που πρέπει να θυμίζουμε» για την κυβέρνηση, τα οποία και απαρίθμησε:

1. Εκλέχθηκαν εξαπατώντας τους πολίτες

2. Μας έπνιξαν στους φόρους

3. Υπέγραψαν, τη Συμφωνία των Πρεσπών, όπου εκεί που όλοι οι προηγούμενοι είπαν «όχι» ο Αλέξης Τσίπρας είπε «ναι»

4. Οδήγησαν σε αφόρητη θεσμική παρακμή.

Επαναλαμβάνοντας τη δέσμευση του ότι η Νέα Δημοκρατία θα εφαρμόσει συγκεκριμένο σχέδιο προκειμένου να αλλάξει την κατάσταση στην οικονομία έδωσε ιδιαίτερο βάρος στη φορολογία που πλήττε όλους τους πολίτες της χώρας.

«Μέσα στον πρώτο μήνα της διακυβέρνησης οι φόροι θα μειωθούν» τόνισε σημειώνοντας παράλληλα ότι πρέπει να δημιουργηθούν οι συνθήκες για την προσέλκυση επενδύσεων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

«Θέλουμε να υπάρχουν ευκαιρίες και όχι επιδόματα» υπογράμμισε δηλώνοντας πως αυτό αποτελεί πραγματική κοινονωνική πολιτική ενώ παράλληλα σημείωσε πως η κυβέρνηση επιχειρεί τώρα να πείσει ότι όλοι ίδιοι είναι.

Όμως, όπως είπε «Δεν είμαστε ίδιοι, δεν θα κάνουμε τα ίδια» επισημαίνοντας πως η Νέα Δημοκρατία θα εφαρμόσει άλλη πολιτική στην οικονομία, στο κοινωνικό κράτος, στην παιδεία, παντού»

«Δεν είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε σε αυτήν την Ελλάδα», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.