Μητσοτάκης:Η 12η σύνταξη κινδυνεύει,όχι η 13η που δήθεν δίνει ο Τσίπρας(Photos)

108
Μητσοτάκης:Η 12η σύνταξη κινδυνεύει

«Η 12η σύνταξη κινδυνεύει, όχι η 13η που δήθεν δίνει ο κ. Τσίπρας», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στη μείωση του αφορολογήτου που νομοθέτησε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η οποία για πρώτη φορά απειλεί να αφαιρέσει μισή σύνταξη ακόμη και από τους χαμηλοσυνταξιούχους.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε το πρωί συνομιλία με συνταξιούχους στην Καλλιθέα.

Μητσοτάκης:Η 12η σύνταξη κινδυνεύει

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης περπάτησε στους εμπορικούς δρόμους της πόλης και συνομίλησε με ιδιοκτήτες καταστημάτων αλλά και πολίτες που συνάντησε.

Μητσοτάκης:Η 12η σύνταξη κινδυνεύει

Όλοι σχεδόν υπογράμμισαν ότι η αβάσταχτη φορολογία και οι πολύ υψηλές εισφορές που επέβαλε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι το Νο1 πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, ενώ για μια ακόμη φορά οι κάτοικοι έθεσαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη το πρόβλημα της ανομίας και της εγκληματικότητας στις γειτονιές τους.

Στην Καλλιθέα ο Μητσοτάκης

Ένας εκ των συνταξιούχων μάλιστα με τους οποίους συνομίλησε, του είπε ότι αυτά που μοιράζει ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά είναι «καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς», ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απάντησε πως έστω και αυτό το επίδομα είναι «καλοδεχούμενο» αλλά γίνεται για προφανείς ψηφοθηρικούς λόγους. «Έρχεται τώρα να σας πει “πάρτε ένα μικρό επίδομα”, πέντε μέρες πριν τις εκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην Καλλιθέα ο Μητσοτάκης

Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε μία σύντομη κουβέντα με νέους δεκαεπτάρηδες που ψηφίζουν για πρώτη φορά.  Σε ερώτηση που δέχτηκε για τα κριτήρια με τα οποία πρέπει να επιλέγει κανείς ποιον να ψηφίσει, απάντησε πως «αυτόν που κυβερνά τον αξιολογείς για αυτά που έχει κάνει, και αυτόν που θέλει να σε κυβερνήσει για το αν τον πιστεύεις για αυτά που λέει ότι θα κάνει». Και πρόσθεσε πως «εμένα θα με κρίνεις για το αν πιστεύεις ότι αυτά τα οποία λέω, θα τα κάνω, αν βέβαια, συμφωνείς με αυτά».

Στην Καλλιθέα ο Μητσοτάκης

Η βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη κατέληξε σε ένα καφέ όπου ήταν συγκεντρωμένοι μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας από την Καλλιθέα, στους οποίους απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, καλώντας τους να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την πολιτική αλλαγή.

Στην Καλλιθέα ο Μητσοτάκης

Στην Καλλιθέα ο Μητσοτάκης

Στην Καλλιθέα ο Μητσοτάκης Στην Καλλιθέα ο Μητσοτάκης

 

Στην Καλλιθέα ο Μητσοτάκης