Μόσιαλος προς ανεμβολίαστους: «Ας μην παίζουμε με τις πιθανότητες» (εικόνα)

134
Μόσιαλος: Τι αναφέρει για τα εμβόλια και τις κλινικές δοκιμές

Μήνυμα προς όσους δεν έχουν εμβολιαστεί μέχρι τώρα στέλνει μέσω ανάρτησής του στο facebook ο καθηγητής του LSE, Ηλίας Μόσιαλος.

«Υπάρχουν πολλές αβεβαιότητες στη ζωή μας, ας μην προσθέσουμε σε αυτές και τα μακροχρόνια συμπτώματα της νόσου του Covid-19», τόνισε ο Ηλίας Μόσιαλος.

Ο καθηγητής επισημαίνει ότι «μετά τον εμβολιασμό οι περισσότεροι -αν κολλήσουν τον ιό- περνάνε μια ασυμπτωματική ίωση», κάτι που δεν ισχύει για τους ανεμβολίαστους.

Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει τα εξής:

«Οι εμβολιασμοί δουλεύουν. Το ξέρουμε πλέον. Όπως ξέρουμε και πως ακόμη και σε περιβάλλοντα υψηλού κινδύνου οι επαναλοιμώξεις είναι σπάνιες. Και όταν συμβαίνουν, τα συμπτώματα τείνουν να είναι ανύπαρκτα ή ήπια.

Μετά τον εμβολιασμό οι περισσότεροι -αν κολλήσουν τον ιό- περνάνε μια ασυμπτωματική ίωση. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τους ανεμβολίαστους.

Έχοντας ποσοστοποιήσει τον κίνδυνο του κορωνοιού, και ξέροντας πως το εμβόλιο μας προστατεύει από τις σοβαρές συνέπειες της νόσου, ας μην παίζουμε με τις πιθανότητες. Υπάρχουν πολλές αβεβαιότητες στη ζωή μας, ας μην προσθέσουμε σε αυτές και τα μακροχρόνια συμπτώματα της νόσου του Covid-19».

Οι εμβολιασμοί δουλεύουν. Το ξέρουμε πλέον. Όπως ξέρουμε και πως ακόμη και σε περιβάλλοντα υψηλού κινδύνου οι...

Δημοσιεύτηκε από Ηλίας Μόσιαλος στις Κυριακή, 2 Μαΐου 2021