«Μπούλινγκ» σε υπουργούς από… πεθαμένους ανταγωνιστές του Αυτιά

389

Τις τελευταίες βδομάδες, γνωστός… πεθαμένος παρουσιαστής καθημερινής πρωινής ενημερωτικής εκπομπής ασκεί σε καθημερινή βάση πρωτοφανές «μπούλινγκ» σε υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη, γιατί «διαπράττουν» το… έγκλημα να εμφανίζονται στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά το Σαββατοκύριακο.

Προφανώς ο κινούμενος στα όρια της συνταξιοδότησης παρουσιαστής (γατί ποτέ δεν ήταν δημοσιογράφος) κάνει πως δεν αντιλαμβάνεται, τους λόγους που ένας υπουργός επιλέγει να βγει στον ΣΚΑΙ και στον Αυτιά και όχι στην εκπομπή του.

Μήπως να έμπαινε στον κόπο να ρίξει μια ματιά στους πίνακες τηλεθέασης της εκπομπής του τα τελευταία ένα-δύο χρόνια (που αποδεικνύουν πως έκλεισε τον κύκλο του) και να τα συγκρίνει με τις τηλεθεάσεις του Αυτιά; Που είναι (τουλάχιστον) πενταπλάσιες;

Αφήστε που κανείς υπουργούς της Κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν ξεχνά, τον σφιχτό εναγκαλισμό του συγκεκριμένου παρουσιαστή με το αλήστου μνήμης καθεστώς Τσίπρα – Καμμένου.

Τότε που το κάθε νούμερο της Κουμουνδούρου είχε καθημερινό στασίδι στην εκπομπή του, η οποία αποτελούσε κανονική «ντουντούκα» του ΣΥΡΙΖΑ και των γραφικών τύπων του Καμμένου.

Τέλος εξίσου προσεκτικοί, στο «σιγοντάρισμα» του συγκεκριμένου παρουσιαστή και των «ανησυχιών» του, οφείλουν να είναι και συγκεκριμένοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ εκδότες – δημοσιογράφοι, που ευνοούνται σκανδαλωδώς από την κυβέρνηση Μητσοτάκη με θέσεις στην κρατική τηλεόραση. 

Αυτά και θα επανέλθουμε με ονοματεπώνυμα…