Μύκονος: Πρώην επιχειρηματίες είχαν μετατρέψει τα τζιπ τους σε «πειρατικά» ταξί και μετέφεραν VIP τουρίστες

213

Επτά “ξεπεσμένοι” επιχειρηματίες της Αθήνας, που έκαναν τους “ταξιτζήδες” πολυτελείας στη Μύκονο, μετατρέποντας τα θηριώδη τζιπ τους σε “πειρατικά” ταξί για να μεταφέρουν VIP τουρίστες σε σκάφη και 5στερά ξενοδοχεία έπεσαν στη φάκα των “ράμπο” της Οικονομικής Αστυνομίας και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Τα μεικτά κλιμάκια των στελεχών της Οικονομικής Αστυνομίας και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με επικεφαλής στέλεχος της ΑΑΔΕ που σαρώνουν το νησί των ανέμων θέτοντας σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο για τον εντοπισμό φοροφυγάδων κατάφεραν μέσα στο Σαββατοκύριακο να εντοπίσουν και να βάλουν στο χέρι επιχειρηματίες που βρήκαν έναν έξυπνο τρόπο να βάζουν στην τσέπη ζεστό μαύρο χρήμα εκμεταλλευόμενοι τα πολυτελή οχήματα τους τα οποία δεν μπορούσαν καλά – καλά να συντηρήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επτά αυτά άτομα, κατασκήνωσαν στην αρχή της σεζόν στο νησί των ανέμων και μέσω των γνωριμιών που διέθεταν με celebrities και μεγάλα ξενοδοχεία έπαιρναν “κούρσες” πολυτελείας χρησιμοποιώντας τα θηριώδη τζιπ τους.

“Τα συγκεκριμένα οχήματα μεγάλου κυβισμού αφαιρέθηκαν οι πινακίδες ενώ στους ιδιοκτήτες θα επιβληθούν τσουχτερά πρόστιμα”.