Μύκονος: Συνωστισμός παντού και η κατάσταση ξεφεύγει (βίντεο)

338

Τι κι αν ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης επισκέφτηκε την Μύκονο και άρχισαν ήδη οι έλεγχοι; Η κατάσταση σε κλαμπ αλλά και μέσα στην Χώρα δείχνει ότι έχει ξεφύγει με τον συγχρωτισμό να δίνει και να παίρνει.

Την Τετάρτη το βράδυ στο Queen και λίγα μέτρα πιο κάτω, έξω από τα Astra και το Bomboniere πελάτες που περίμεναν να μπουν ήταν κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο.

Σωματοφύλακες που περίμεναν τους VIP πελάτες τους και παρέες από νεαρούς ήταν κολλημένοι μεταξύ τους χωρίς καμία απόσταση ασφαλείας, λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα.

Για μάσκα ή αποστάσεις ασφαλείας ούτε λόγος φυσικά, ενώ η αναμονή ξεπερνούσε τα τριάντα λεπτά για τις παρέες που αδημονούσαν να εισέλθουν στα προαναφερθέντα μαγαζιά.

Την ώρα που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βρισκόταν στη Μύκονο -έφτασε το βράδυ της Τρίτης- προκειμένου να ενημερωθεί για τους ελέγχους στις επιχειρήσεις του νησιού, σχετικά με την τήρηση των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό, αλλά και για θέματα ασφάλειας: οι εικόνες συνωστισμού ήταν πρωτοφανείς σε τρία τουλάχιστον beach clubs του νησιού.