Ν.Δ.: Αύριο η κεντρική ομιλία του Αριστοτέλη Αϊβαλιώτη

66
Την κεντρική του ομιλία θα πραγματοποιήσει αύριο, Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 19:00, στο ξενοδοχείο Athens Marriott στη Λεωφόρο Συγγρού, ο υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα (Β΄ Αθηνών), Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης. Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν οι αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, Άδωνις Γεωργιάδης και ο πρώην ευρωβουλευτής, Θεόδωρος Σκυλακάκης. Συντονίστρια θα είναι η δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», Νόνη Δούνια. Ο Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, αφού αναφερθεί στην επιχειρηματική του διαδρομή και την επιλογή του να στηρίξει το Πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα επισημάνει το σχέδιο του και την ισχυρή βούλησή του ώστε ο νότιος τομέας των Αθηνών να εκμεταλλευτεί όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν με έμφαση την επένδυση στο Ελληνικό, την πλήρη αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου, την ασφάλεια των πολιτών και την αύξηση της απασχόλησης σε συνδυασμό με τη μείωση της φορολογίας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Την κεντρική του ομιλία θα πραγματοποιήσει αύριο, Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 19:00, στο ξενοδοχείο Athens Marriott στη Λεωφόρο Συγγρού, ο υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα (Β΄ Αθηνών), Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, ενόψει των Εκλογών της 7ης Ιουλίου.  

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν οι αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, Άδωνις Γεωργιάδης και ο πρώην ευρωβουλευτής, Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Συντονίστρια θα είναι η δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», Νόνη Δούνια.

Ο Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, αφού αναφερθεί στην επιχειρηματική του διαδρομή και την επιλογή του να στηρίξει το Πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα επισημάνει το σχέδιο του και την ισχυρή βούλησή του ώστε ο νότιος τομέας των Αθηνών να εκμεταλλευτεί όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν με έμφαση την επένδυση στο Ελληνικό, την πλήρη αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου, την ασφάλεια των πολιτών και την αύξηση της απασχόλησης σε συνδυασμό με τη μείωση της φορολογίας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.