Ν.Δ.: «Δεν υπάρχει καμία συζήτηση για πιστοληπτική γραμμή στήριξης»

160
Ζαχαράκη: «Απεδείχθη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε το debate των πολιτικών αρχηγών»

«Δεν υπάρχει καμία συζήτηση για πιστοληπτική γραμμή στήριξης», ξεκαθάρισε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Έχω μπροστά το πρόγραμμά μας και θυμάμαι πολύ καλά ό,τι έχει πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν υπάρχει καμία συζήτηση για πιστοληπτική γραμμή στήριξης», είπε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, η Σοφία Ζαχαράκη αναφέρθηκε στην πορεία των ελληνικών ομολόγων, σημειώνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία επιδιώκει την καλύτερη πορεία της οικονομίας, η οποία φαίνεται κιόλας από την πορεία του δεκαετούς και του πενταετούς ομολόγου.

«Αντικατοπτρίζεται δηλαδή μια προσδοκία ως αποτέλεσμα της ενδεχόμενης πολιτικής αλλαγής», τόνισε και πρόσθεσε πως πολύ σημαντικό για την επόμενη μέρα της Ελλάδος είναι να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ όλων των θεσμών.

Νωρίτερα, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Έφη Αχτσιόγλου επιχείρησαν να εγείρουν θέμα εξαιτίας αναφοράς του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου, σχετικά με τα λάθη της προηγούμενης κυβέρνησης και το γεγονός ότι δεν επιλέγει η διαδικασία της πιστοληπτικής γραμμής.

Από την πλευρά του, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, σε ανάρτησή του στο twitter, αναφέρει ότι ένας «από τους πολλούς λόγους που στηρίζω τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι για να μπορώ να εκφράζω τις προσωπικές μου απόψεις μου χωρίς φόβο».