Ν.Δ.: Γιατί δεν κινείται τίποτε παρά τα όσα καταγγέλλει ο Καμμένος;

131
Τι ζήτησαν Τσίπρας - Καμμένος από τη Μέρκελ

Για «σκηνοθετημένο διαζύγιο» ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και στον Πάνο Καμμένο κάνει λόγο εκ νέου η Νέα Δημοκρατία.

Παράλληλα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναρωτιέται ταυτόχρονα γιατί δεν επεμβαίνει η Δικαιοσύνη για να διερευνήσει τους ισχυρισμούς του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, επικαλέστηκε τα όσα διημείφθησαν την περασμένη Παρασκευή στη Βουλή και την… ποιητική αντιπαράθεση που είχαν οι δύο πρώην κυβερνητικοί εταίροι.

«Είναι προφανώς μελετημένοι τόσο καλά οι ρόλοι, που ο ένας απαντά στον άλλον με στίχους», επεσήμανε η Μαρία Σπυράκη.

«Ο κ. Καμμένος, που λίγο πολύ χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ψυχρό εκτελεστή, είχε ετοιμάσει και τους στίχους για το ανάλογο θέμα», είπε και πρόσθεσε: «Ο δε κ. Τσίπρας ήταν πανέτοιμος να απαντήσει στην κατηγορία του ψυχρού εκτελεστή με Καβάφη. Καταλαβαίνετε πως οι ρόλοι εξελίσσονται και οι πολίτες απλώς δεν θέλουν να παρακολουθήσουν άλλο αυτήν την πολύ κακή, πολύ κακού γούστου παράσταση».

«Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι μέχρι τώρα έχουν ειπωθεί πράγματα και στο Υπουργικό Συμβούλιο πριν τη ρήξη, πριν απομάκρυνση του κ. Κοτζιά, πριν την απομάκρυνση του κ. Καμμένου. Εντυπωσιακό είναι ότι υπάρχουν μια σειρά δημόσιες καταγγελίες από υπουργούς πρώην εναντίον πρώην υπουργών αυτής της κυβέρνησης και τίποτα δεν κινείται», συμπλήρωσε ακόμα η Μαρία Σπυράκη.

«Αυτό είναι πράγματι εντυπωσιακό», τόνισε, όμως, δεν υιοθέτησε τα λεγόμενα του τέως υπουργού Άμυνας: «Σε ό,τι αφορά την ουσία των λεγομένων του κ. Καμμένου κάθε φορά κρατάμε μικρό καλάθι, διότι όπως ξέρετε αυτός ο ρόλος εξελίσσεται με διάφορες εναλλαγές αρκετά χρόνια τώρα», παρατήρησε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και ευρωβουλευτής.