Ν.Δ.: Νέοι βουλευτές η Ζωή Ράπτη και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος

134
ΝΔ: Νέοι βουλευτές η Ζωή Ράπτη και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος

Την ανάληψη των βουλευτικών καθηκόντων των παραιτηθέντων βουλευτών Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, Ευάγγελου Μεϊμαράκη και Κατερίνας Μάρκου, λόγω υποψηφιότητά τους στις Ευρωεκλογές, θα αναλάβουν η Ζωή Ράπτη και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

Όπως τονίζει η Νέα Δημοκρατία «απορρίπτοντας την ντροπιαστική τροπολογία που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Bουλή για να επιτρέψει στην κ. Ελενα Κουντουρά, τον κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον κ. Σπύρος Δανέλλη να παραμείνουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και αν δεν εκλεγούν ευρωβουλευτές, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που διεκδικούν την είσοδό τους στην Ευρωβουλή παραιτήθηκαν σήμερα από το ελληνικό Κοινοβούλιο, όπως είχαν άλλωστε προαναγγείλει».

Η αξιωματική αντιπολίτευση προσθέτει ότι έτσι, μετά τις παραιτήσεις του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη, και των βουλευτών Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, τις έδρες της Νέας Δημοκρατίας θα καταλάβουν η κ. Ζωή Ράπτη και ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, καθώς ο κ. Γιάννης Μιχελάκης γνωστοποίησε στη Νέα Δημοκρατία ότι δεν επιθυμεί να ορκιστεί βουλευτής, ούτε να διεκδικήσει την εκλογή του στις επόμενες Εθνικές Εκλογές.

Να σημειωθεί ότι με την παραίτησή της Κατερίνας Μάρκου, που είχε εκλέγει με το Ποτάμι αλλά είχε προσχωρήσει στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, η βουλευτική έδρα της επιστρέφει στο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.