Ν.Δ. ρωτά Μαξίμου: "Είναι σίγουρο πως εκπροσωπείτε και τους ΑΝΕΛ;"

43
Τους φταίνε πάλι οι… κερδοσκόποι

Σκληρή ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στο Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο νωρίτερα είχε επιτεθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Στις κατάπτυστες ανακοινώσεις που εκδίδει το Μέγαρο Μαξίμου καλό θα ήταν να διευκρινίζεται στο εξής αν εκπροσωπούνται και οι ΑΝΕΛ», τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.

Ολόκληρη η ανακοίνωσή της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει τα εξής:

«Το αν ενισχύεται ο γεωπολιτικός ρόλος της Ελλάδας με τη εθνική ντροπή της Μόριας,  την εξωτερική πολιτική του κ. Καμμένου και την εξαγορά της ανύπαρκτης εταιρείας του φίλου του κ. Ζάεφ από τη Δ.Ε.Η., το γνωρίζουν ήδη οι πολίτες. Κατά τα λοιπά, στις κατάπτυστες ανακοινώσεις που εκδίδει το Μέγαρο Μαξίμου καλό θα ήταν να διευκρινίζεται στο εξής αν εκπροσωπούνται και οι ΑΝΕΛ».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα χωρίς καμία αναφορά στη όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες μετά τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου κατά το ταξίδι του στις ΗΠΑ, το Μέγαρο Μαξίμου επέλεξε να επιτεθεί προσωπικά στον Κυρ. Μητσοτάκη για τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ αναφορικά με την εικόνα που εμφανίζει η κυβέρνηση.

Η ανακοίνωση του Μαξίμου

«Ο κ. Μητσοτάκης, αφού έστειλε στα καφέ των Βρυξελλών το ισχυρό του τζόκερ, την εκπρόσωπό του κ. Σπυράκη, προκειμένου να καθησυχάσει τον κ. Ζάεφ ότι είναι υπέρ της λύσης, στη συνέχεια εντός Ελλάδας άλλαξε γραμμή για χάρη του αρλεκίνου των τηλεπαραθύρων, ακροδεξιού αντιπροέδρου του, κ. Γεωργιάδη», ανέφερε σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Και ενώ όλη η Ευρώπη έχει πάρει χαμπάρι ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν πολιτεύεται με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, αλλά με το άγχος της ακροδεξιάς πτέρυγας της ΝΔ, στην οποία έχει παραδώσει τα κλειδιά, έχει το θράσος να κατηγορεί την κυβέρνηση που βγάζει τη χώρα από την κρίση, ενισχύει το γεωπολιτικό της ρόλο και σταθεροποιεί τα Βαλκάνια», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Καταλήγοντας, το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού σημείωνε πως «κάποιος να του πει επειγόντως, όταν κάνει δηλώσεις στο autocue, να μην κοιτάει το είδωλό του στον καθρέφτη».