Ν.Δ.: Θρίαμβος αναξιοκρατίας οι κρίσεις στην Αστυνομία

198

Αιχμές κατά της κυβέρνησης άφησε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή τις κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ).

«Η κυβέρνηση προχώρησε στην καρατόμηση άξιων αξιωματικών, με αποδεδειγμένο ήθος, υψηλό επαγγελματισμό και συνέπεια. Αποστρατεύθηκαν διότι απλώς δεν ήταν αρεστοί», τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος σημείωσε πως «για μια ακόμη φορά, μετά και τις πρόσφατες έκτακτες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ και το Πυροσβεστικό Σώμα, γίναμε μάρτυρες του θριάμβου της αναξιοκρατίας και της μικροκομματικής μυωπίας που χαρακτηρίζει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακόμα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε πως «δυστυχώς, στον βωμό των παρασκηνιακών σχεδιασμών της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, θυσιάστηκαν πολύτιμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, σε μια περίοδο που η χώρα αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις στο πεδίο της εγκληματικότητας».

Τέλος, ο τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι «ευτυχώς για την ελληνική κοινωνία, αυτές είναι οι τελευταίες πράξεις μιας κυβέρνησης που κλείνει τον κύκλο της, καθώς σύντομα οι πολίτες θα δώσουν την απάντησή του στις κάλπες».