ΝΔ: Φιάσκο το πόρισμα ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΕΕΛΠΝΟ - Πλήρης η στήριξη στον Άδωνι Γεωργιάδη

201

Την πλήρη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στον αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη που βρίσκεται στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΕΕΛΠΝΟ εξέφρασε η εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαρία Σπυράκη κατά την διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης στους πολιτικούς συντάκτες.

Ερωτηθείσα  για την πρόταση της πλειοψηφίας να σταλεί το πόρισμα της εξεταστικής για την υγεία στη Δικαιοσύνη για περαιτέρω διερεύνηση, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι υπάρχουν ενδείξεις για ηθική αυτουργία του αντιπροέδρου της ΝΔ και πρώην υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στα αδικήματα που διέπραξαν διοικητικοί υπάλληλοι του ΚΕΕΛΠΝΟ για τις παράνομες 23 προσλήψεις, η κ.Σπυράκη έκανε λόγο για “φιάσκο πάνω στο φιάσκο”.

Η κ.Σπυράκη υιοθέτησε πλήρως την επιχειρηματολογία του κ.Γεωργιάδη, αναφέροντας ότι ζητείται να ελεγχθεί από τη δικαιοσύνη κάτι που ήδη κατά ένα μέρος έχει ελεγχθεί και μάλιστα σε προκαταρκτικό επίπεδο. Σημείωσε επίσης ότι προέκυψαν απλώς ενδείξεις και πως “όλα είναι τόσο αδύναμα που δε στοιχειοθετούν λόγους για σύσταση προανακριτικής όπως ήδη ξέρετε”.

Ερωτηθείσα δε για τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για κατάργηση των θέσεων των αντιπροέδρων στο επικείμενο συνέδριο της ΝΔ, ώστε με αυτό τον τρόπο να απομακρυνθεί ο κ.Γεωργιάδης από την ηγετική ομάδα, η κ.Σπυράκη είπε ότι δε σχολιάζει σενάρια και πρόσθεσε:

“Η ΝΔ βαδίζει με όλα της τα στελέχη για τη νίκη στις εκλογές, νίκη που βασίζεται στην πεποίθηση των περισσοτέρων πολιτών ότι η χώρα αξίζει καλύτερα και μπορεί η ΝΔ να της δώσει τις χαμένες δυνατότητες που της στέρησαν Τσίπρας και Καμμένος”.

Χαρακτήρισε επίσης προσβλητικό να επιχειρεί ο κ.Τσίπρας “μία διαγραφή της μνήμης των Ελλήνων”. Επισήμανε ότι ενώ Τσίπρας και Καμμένος κυβερνούν “χέρι χέρι” από τον Ιανουάριο του 2015, ο πρωθυπουργός υποστηρίζει τώρα ότι μόλις ολοκληρώθηκαν οι 100 ημέρες της διακυβέρνησης του και σχολίασε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων υποθήκευσε τη δημόσια περιουσία για 100 χρόνια, για αυτό και οι πολίτες θέλουν να του μείνουν ακόμη 100 μέρες στη διακυβέρνηση της χώρας.