ΝΔ: Οι τραμπουκισμοί Καμμένου δε φοβίζουν κανέναν

5

Σε πολύ υψηλούς τόνους τοποθετήθηκε η ΝΔ σχετικά με την κίνηση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου να ζητήσει την σύλληψη δημοσιογράφων της εφημερίδας «Φιλελεύθερος».

Η ΝΔ κάνει λόγο για τραμπουκισμούς και επίδειξη αλαζονείας και αυταρχισμού από την κυβέρνηση κατά των δημοσιογράφων που ανέδειξε την κατασπατάληση του πακτωλού των κοινοτικών κονδυλίων χρημάτων στο μεταναστευτικό.

Η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγω για επίδειξη καθεστωτικής νοοτροπίας από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και σημειώνει ότι θέλει δεν θέλει θα δώσει εξηγήσεις για τις εικόνες ντροπής στη Μόρια και εκθέτη τη χώρα μας στο εξωτερικό.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προέβη σήμερα σε μια ακόμη επίδειξη αλαζονείας, αυταρχισμού και καθεστωτισμού. Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε τη σύλληψη επτά δημοσιογράφων του Φιλελεύθερου, επειδή αποτόλμησαν να ρωτήσουν πώς κατασπαταλήθηκε ο πακτωλός των κοινοτικών χρημάτων που δόθηκαν στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Οι τραμπουκισμοί του κ. Καμμένου δεν φοβίζουν κανέναν. Θέλει δεν θέλει θα δώσει εξηγήσεις για την εθνική ντροπή που ονομάζεται Μόρια, όπως και οι τάχα αριστεροί ευαίσθητοι συνυπουργοί του που εξευτελίζουν καθημερινά την ανθρώπινη ύπαρξη και εκθέτουν την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο».