Νέα αποκάλυψη σοκ από τα «Παραπολιτικά»: «Πάρε τον Ζαγοραίο για να τους γα..σει!»

251

Διάλογοι ντροπής Καμμένου – Παπαγγελόπουλου μπροστά στον Αλέξη Τσίπρα για τα στελέχη των «Π» φέρνουν σήμερα στην δημοσιότητα τα  "Παραπολιτικά". 

Σύμφωνα με την εφημερίδα, σε απολύτως ιταμό ύφος, ο τότε υπουργός Αμύνης Πανος Καμμένος απαιτούσε την εξωθεσμική παρέμβαση του τότε υπουργού Δικαιοσύνης Παπαγγελόπουλο (μπροστά στον Τσίπρα) σε βάρος του εκδότη της εφημερίδας Γιάννη Κουρτάκη και του γενικου διευθυντή της Παναγιώτη Τζένου.

Δείτε τι γράφουν στην πρώτη τους σελίδα τα "Παραπολιτικά" που κυκλοφορούν αύριο με 7 σελίδες "καυτών" αποκαλύψεων για τις αντιθεσμικές πρακτικές του καθεστώτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

"Πάρε τον Ζαγοραίο για να τους γα..σει

  • Όταν ο Πάνος προέτρεπε τον Μίμη, ενώπιον του Αλέξη, να διατάξει ανώτατο δικαστικό λειτουργό «να μας δέσει» για εγκληματική οργάνωση – η πιστή διήγηση μιας απίστευτης συζήτησης στο γραφείο Τσίπρα στη Βουλή
  • Πως η παραζάλη της εξουσίας τύφλωσε το «σύστημα», που νόμιζε οτι ο Σύριζα ήταν πλέον άτρωτος – και συζητήσεις για ρουσφέτια, που εμπλέκουν φιλικούς προς το σύστημα επιχειρηματίες.
  • Ο ρόλος του Σπ. Παπαχρήστου, κουμπάρου του πρώην υπουργού Αμυνας που υποστήριζε οτι έχει δώσει αγώνες να τον βάλει στη Βουλή, και γιατί ο Πάνος και η Τζούλη αρέσκονταν στους ρόλους του «Πουαρό» και της «Μάτα Χάρι» - Φωτογραφία απο την εορταστική βραδιά στα μπουζούκια
  • Τι σηματοδοτούν οι εξελίξεις στην ΕΛ.Α
  • Θα ερευνηθούν απο δικαιοσύνη και Βουλή οι πρακτικές που παραπέμπουν σε παρακράτος και εγκληματική οργάνωση

 

Πώς οι συνομιλίες Παππά – Μιωνή επιβεβαιώνουν όλα όσα καταγγέλουμε για το παρακράτος και τις μεθοδεύσεις του"