Νέα δημοσκόπηση: Μεγάλο προβάδισμα για Ν.Δ. - Τρίτο το ΚΙΝΑΛ (κάρτες)

243
Δημοσκόπηση: Στο 9% το προβάδισμα της Ν.Δ.

Μεγάλο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει νέα δημοσκόπηση.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Interview για τη Βεργίνα Τηλεόραση:

Η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 33%, έναντι 24.2% του ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων «εάν την επόμενη Κυριακή είχαμε Ευρωεκλογές», ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής με 7.1% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6.9% και με μικρή διαφορά 6.6%, το ΚΚΕ.

Η «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου συγκεντρώνει ποσοστό 2.9%. Με την αναγωγή το κόμμα της Ελληνικής Λύσης φαίνεται να βρίσκεται εντός του Κοινοβουλίου με 3,2%.

Μεγάλο προβάδισμα για Ν.Δ.

Το 68% των ερωτηθέντων απαντούν πώς «τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός δεν θα επηρεάσουν την απόφασή τους για το κόμμα που θα ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές».

Ενώ το 45.5% των ερωτηθέντων απάντησαν πώς «η Νέα Δημοκρατία καλώς κατέθεσε πρόταση μομφής κατά του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Πολάκη».

Οι διακοπές του Αλέξη Τσίπρα σε σκάφος εφοπλιστή, σύμφωνα με το 50.4% των ερωτηθέντων «προκάλεσαν πρόβλημα στη δημόσια εικόνα του Πρωθυπουργού».

Στις εκπλήξεις της έρευνας της Interview που παρουσιάζει αποκλειστικά η Βεργίνα Τηλεόραση, περιλαμβάνεται για πρώτη φορά το κόμμα ΛΑΟΣ - ΠΑΤΡΙΕ που συγκεντρώνει το 1% των προτιμήσεων των ερωτηθέντων.

Σε ανάλογα ποσοστά βρίσκεται η «Δημιουργία Ξανά» με 1.1%, το «ΛΑΕ» 1.0%, οι «Οικολόγοι Πράσινοι» 1.0%.

Μεγάλο προβάδισμα για Ν.Δ.