Νέα κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ: Κασιμάτη κατά Καραγιαννίδη για τη διαρροή του ψηφοδελτίου της

85
Νέα κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ: Κασιμάτη κατά Καραγιαννίδη για τη διαρροή του ψηφοδελτίου της

Μία ακόμα κόντρα ξέσπασε στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά μεταξύ της Νίνας Κασιμάτη και του Χρήστου Καραγιαννίδη.

Η Νίνα Κασιμάτη κατηγόρησε τον «σύντροφό» της στον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Καραγιαννίδη, για αντισυναδελφική συμπεριφορά και προβοκατόρικη πρακτική, κατά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Η κ. Κασιμάτη υποστήριξε ότι ο κ. Καραγιαννίδης σε πλήρη συνεργασία με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ιάσωνα Φωτήλα, ως μέλη της εφορευτικής επιτροπής για την ψηφοφορία της Συνταγματικής Αναθεώρησης, φωτογράφισαν το ψηφοδέλτιο της και το διέρρευσαν σε φιλικά Μέσα Ενημέρωσης προκειμένου να την εκθέσουν.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Κασιμάτη δεν ψήφισε τις προτάσεις του κόμματος της για την θρησκευτική ουδετερότητα και τον τροπο εκλογής του Προεδρου της Δημοκρατίας.

Το ψηφοδέλτιο της όντως διέρρευσε πριν ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των υπολοίπων ψηφοδελτίων ενώ όταν έγινε αντιληπτό ότι η διαρροή έγινε από τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής καθώς έφερε την υπογραφή τους, «κατέβηκε» από το ιστοσελίδα που αρχικά είχε αναρτηθεί.

Σε κάθε περίπτωση οι καταγγελίες της Νίνας Κασιμάτη προκάλεσαν την αντίδραση του Νίκου Βούτση που αρχικά υποστήριξε ότι η διαρροή έγινε από την αντιπολίτευση και στην συνέχεια την επέκρινε για την απόφασή της να καταψηφίσει το άρθρο για την θρησκευτική ουδετερότητα.