Νέα μήνυση του Γιάννη Κουρτάκη στον Παύλο Πολάκη

248

Κανονικό σκορποχώρι η Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, αφού επέτρεψε στον γνωστό χυδαίο υβριστή Παύλο Πολάκη, να μην παραπεμφθεί για συκοφαντική δυσφήμιση του εκδότη των «Παραπολιτικών» Γιάννη Κουρτάκη.

Σημειώνεται ότι σήμερα συζητήθηκε στη Βουλή η άρση ασυλίας του βουλευτή, μετά από μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του ο κ. Κουρτάκης. Το αίτημα της άρσης ασυλίας του βουλευτή για την «αξιόποινη πράξη της συκοφαντικής δυσφήμησης» απορρίφθηκε, κατά πλειοψηφία.

Την ίδια στιγμή πάντως νέα μήνυση κατέθεσε ο Γιάννης Κουρτάκης, κατά του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα όσα εμετικά εξέμεσε και σήμερα στην Βουλή.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο εκδότης των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, Γιάννης Κουρτάκης γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο twitter, ότι καταθέτει νέα μήνυση «εναντίον του υβριστή του».

Αναφέρει στην ανάρτηση ο κ. Κουρτάκης:

«Είναι δικαίωμα των βουλευτών να ψηφίζουν ότι πιστεύουν ότι είναι σωστό. Ακόμη και να παρέχουν ασυλία στον Πολάκη. Ευτυχώς στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Έτσι σήμερα κατέθεσα νέα μήνυση και αγωγή εναντίον του υβριστή μου».