Νέες αποκαλύψεις για την «ντάτσα» του Τσίπρα στο Σούνιο (εικόνα)

990

Νέες αποκαλύψεις που αναμένονται να προκαλέσουν και πολιτικές εξελίξεις έχουν οι σημερινές εφημερίδες αναφορικά με την διαβόητη, πλέον, "ντάτσα" της οικογένειας Τσίπρα στο Σούνιο.

Τι είναι η "ντάτσα" για όσους πιθανώς δεν γνωρίζουν; Τα καλοκαιρινά πολυτελή θέρετρα των κομμουνιστών ηγετών της Σοβιετικής Ένωσης, των οποίων η αποκάλυψη της χλιδής και της πολυτέλειας που τα χαρακτήριζε,  προκάλεσε σοκ ακόμη και στους πιο φανατικούς υποστηρικτές αυτών των καθεστώτων.

Όπως λοιπόν γράφει σήμερα ο Παπαχρήστος στα "ΝΕΑ" "το σπίτι ανήκε σε έναν κ. Περόνε, Ιταλό την καταγωγή, και ήταν σε κακή κατάσταση - σχεδόν ερειπωμένο. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης του είχε αποτιμήσει την αξία του στο 1 ,2 εκατομμύρια ευρώ. Τόσο το είχε αξιολογήσει, τόσο ζητούσε για να το πουλήσει. Είχε αναρτήσει σχετική αγγελία στο
ειδικό site spiti360.gr.... Η κατοικία φέρει ημερομηνία κατασκευής το 1980, αλλά η οικογένεια Τσίπρα φέρεται να δαπάνησε περί το 1 εκατομμύριο ευρώ για να το ανακατασκευάσει... Η εκδοχή που δίνεται τώρα από πηγές του κόμματος της αξιωματικής
αντιπολίτευσης είναι ότι ο κ. Τσίπρας ανέλαβε το κόστος της ανακαίνισης του κτιρίου με αντάλλαγμα τη σοβαρή μείωση του ενοικίου...."

Το πάρτι των αποκαλύψεων για το "λαικό παιδί" από την Κυψέλη, μόλις ξεκίνησε και κανένας.... μαρουλοφάγος Καρτερός δεν μπορεί πλέον να "μαζέψει" το θέμα.