Νέες αποκαλύψεις: Προσχεδιασμένο έγκλημα η δολοφονία του Γραικού;

122
Βρέθηκε το πτώμα του επιχειρηματία Γραικού

Νέα στοιχεία που ενδεχομένως να οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι η δολοφονία του Δημήτρη Γραικού ήταν προσχεδιασμένη αναμένεται να παρουσιάσουν στο δικαστήριο οι νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας Γραικού.

Η Δέσποινα Γραικού, χήρα του άτυχου επιχειρηματία -τη δολοφονία του οποίου ομολόγησε ο 46χρονος έμπορος κρεάτων- μετέβη σήμερα το πρωί στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενη από τα παιδιά τους και τον συνήγορό τους, Αλέξη Κούγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Γραικού κλήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεση δολοφονίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό αποκάλυψε ανατριχιαστικά ευρήματα για τον βάναυσο τρόπο με τον οποίο ξυλοκοπήθηκε, προ του θανάτου του, ο Δημήτρης Γραικός.

Σε δηλώσεις που έκανε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα στοιχεία που θα καταθέσει η Δέσποινα Γραικού θα βοηθήσουν σημαντικά το έργο των ανακριτικών Αρχών.

Ο κ. Κούγιας προέβη και σε μια σημαντική αποκάλυψη τονίζοντας πως τα νέα στοιχεία «συνηγορούν πως το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο». Οπως εξήγησε, αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι «οι λάκκοι στους οποίους θάφτηκαν η σορός και το αυτοκίνητο του Γραικού, είχαν ανοιχτεί δύο μέρες πριν (σ.σ. τη δολοφονία)».

Ο Αλέξης Κούγιας επανέλαβε την πάγια θέση της οικογένειας ότι στη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού συμμετείχε και ένα ακόμη πρόσωπο που δεν έχει ακόμα συλληφθεί.