Νέες εξελίξεις στο έγκλημα του Αμαρουσίου: 15 μάρτυρες «δείχνουν» το δολοφόνο του 19χρονου

206

Νέες εξελίξεις αναμένονται σύντομα για τη δολοφονία του 19χρονου στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Με οδηγό τις 15 καταθέσεις ατόμων που ήταν τα ξημερώματα της Κυριακής στην πλατεία Ηρώων αλλά και της 18χρονης φίλης του Θωμά, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, κατάφεραν να έχουν την πλήρη εικόνα των γεγονότων αλλά και την ταυτότητα των τριών ατόμων που ενεπλάκησαν στην άγρια δολοφονία του 19χρονου.

Από νωρίς το μεσημέρι στα γραφεία του 11ου ορόφου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), βρίσκονται νεαροί για να δώσουν κατάθεση για όλα όσα συνέβησαν λίγα λεπτά μετά τις 5 τα ξημερώματα στην πλατεία του Αμαρουσίου.

Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι ανάμεσα τους ίσως είναι κάποιοι από αυτούς που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο και ότι βρίσκονται πολύ κοντά στο δολοφόνο. Παράλληλα, εκτιμούν ότι με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα διαπιστώσουν αν το κινητό τηλέφωνο του Θωμά είχε πραγματοποιήσει ή δεχτεί κλήσεις από τα τηλέφωνα των υπόπτων το μοιραίο βράδυ.

Και αυτό γιατί, μαρτυρίες γνωστών του άτυχου νέου μιλούν για τηλεφωνικό ραντεβού που έκλεισε το θύμα με την συγκεκριμένη παρέα για να κλείσουν κάποιες οικονομικές μικροδιαφορές - λογαριασμούς από το πρόσφατο παρελθόν, τις οποίες δεν γνωρίζουν ακριβώς οι αστυνομικοί και «σφραγίστηκαν» με το αίμα του 19χρονου.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο άνθρωπος που κάρφωσε το μαχαίρι στην κοιλιά του άτυχου Θωμά και του «πήρε την ζωή», ανήκει σε μια μεγάλη παρέα Ελλήνων και Αλβανών και ερευνάται αν η συγκεκριμένη ομάδα εμπλέκεται και σε άλλα άγρια επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων. 

«Οι έρευνες είναι εντατικές αφού το πρώτο 48ωρο είναι καθοριστικό για τη συλλογή στοιχείων και μαρτυριών», τονίζει στο protothema.gr αξιωματικός της Ασφάλειας και προσθέτει «είμαστε αισιόδοξοι και όλα δείχνουν ότι με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα έχουμε πολύ σύντομα αποτελέσματα».