Νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος ο διευθυντής της Ορθοπεδικής του Ασκληπιείου Βούλας

1446

Νεκρός βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο διαμέρισμά του στην Καλαμάτα 65χρονος γιατρός κάτοικος Αθηνών με καταγωγή από την Καλαμάτα.

Ο ιατρός είχε έρθει μόνος του στην Καλαμάτα για τις γιορτές, και έμενε στο διαμέρισμά του σε πάροδο της οδού Κρήτης, στην παραλία Καλαμάτας. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες τον αναζητούσαν εναγωνίως οι συγγενείς του, καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ του Σαββάτου μπήκαν μαζί με άνδρες της Αστυνομίας στο διαμέρισμά του όπου και τον βρήκαν στο μπάνιο μέσα σε μια λίμνη αίματος, έχοντας αυτοτραυματιστεί με νυστέρι.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας αφού όλα συνηγορούν ότι πρόκειται για αυτοχειρία. Ο 65χρονος βρέθηκε νεκρός στη μπανιέρα του σπιτιού του, ενώ η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη από μέσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πολύ γνωστό και καταξιωμένο ορθοπεδικό γιατρό, διευθυντή στο Ασκληπιείο Βούλας.

O 65χρονος είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στην Καλαμάτα, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, ενώ μέσα από την επιστήμη του είχε βοηθήσει πολύ κόσμο.
Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοί του

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς του αλλά και οι συνάδελφοι και φίλοι του από το ξαφνικό χαμό του 65χρονου. Μάλιστα, ο συνάδελφός του ορθοπεδικός στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, Αθανάσιος Κάτσος, σε ανάρτησή του εκφράζει την οδύνη του για τον συνάδελφό του:

«Σήμερα είναι ημέρα πένθους για την μεγάλη ορθοπεδική οικογένεια της πατρίδας μας. Ένα εξέχον μέλος της, ένα διαπρεπής συνάδελφος, ένας εξαιρετικος χειρουργος, δάσκαλος για πολλούς από εμάς, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι εντελώς απροσδόκητα.

Σε εμάς που έλαχε το θλιβερό καθήκον να τον υποδεχτούμε στο νοσοκομείο μας η οδύνη μας είναι διπλή, και είναι ακόμα μεγαλύτερη για το τραγικό του χαμού του. Φίλε Γιάννη, να είσαι καλά εκεί που είσαι. Θα σε θυμόμαστε πάντα».