Νέος Κουβέλης ο Καμμένος - Τον «καθαρίζει» το πρωί ο αδίστακτος Τσίπρας

127

Παρά τις... ηρωϊκές διαρροές περί "Αντάρτικου", "Κούγκι", "Ιφιγένειες" κ.λ.π ο Πάνος Καμμένος αύριο θα αποτελεί παρελθόν από την εξαμβλωματική Κυβέρνηση που έστησε με τον γνωστό κυνικό πολιτικό καιροσκόπο Τσίπρα. 

Ο "ξεδοντιασμένος" αρχηγός των ΑΝΕΛ, παρά τους άσφαιρους λεονταρισμούς του θα υποχρεωθεί αύριο να κάνει την... πάπια όταν ο Τσίπρας θα του ανακοινώνει πως οι δρόμοι τους χωρίζουν.

Δεν έχει και άλλη επιλογή ο Καμμένος, αφού εκβιάζεται πολιτικά από τον Τσίπρα.

Ένας Τσίπρας ο οποίος όχι μόνο διέλυσε τους ΑΝΕΛ, αρπάζοντας 4 βουλευτές - Αποστάτες αλλά εκτιμά πως ο Καμμένος ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ να του προκαλέσει σοβαρή πολιτική ζημιά αφού τελεί υπό καθεστώς ΕΚΒΙΑΣΗΣ σε ότι έχει να κάνει με κάποια ολιγόμηνη παράταση της Δικαστικής ασυλίας που του προσφέρει η βουλευτική έδρα.

Ο Πάνος Καμμένος κατακτά πλέον με το σπαθί του τον τίτλο του "Νέου Φώτη Κουβέλη".

Ενώ θα βρίσκεται και σε περίοπτη θέση στο παλμαρέ των πρώην συνεργατών, που ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ και ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΗΣ  απερχόμενος ένοικος του Μαξίμου.

Από τον Αλαβάνο και τον Κουβέλη, μέχρι τον Λαφαζάνη την Κωνσταντοπούλου και τον Βαρουφάκη.

 

«Δεν θα γίνω Ιφιγένεια για να επιβιώσεις εσύ»

 

Το ραντεβού των κυβερνητικών εταίρων έχει οριστεί για τις 10.30 το πρωί της Κυριακής, στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου για να επισημοποιήσουν τους όρους της αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος φέρεται να απαιτεί από τον Αλέξη Τσίπρα να απελευθερώσει όλους τους υπουργούς των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, προκειμένου να φανεί ότι ακολουθούν ενωμένοι τη γραμμή που έχει χαράξει ο ίδιος. Ακόμη, φέρεται να ζήτησε επίσης από τον πρωθυπουργό να μην εντάξει βουλευτές των ΑΝΕΛ στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μην αποδεκατιστεί το κόμμα του και συρθεί λαβωμένο στις εκλογές.

«Δεν μπορώ να απελευθερώσω όλους τους υπουργούς. Χρειάζομαι δύο από τους ΑΝΕΛ, για να διασφαλίσω το 151», του διεμήνυσε ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι δύο αυτοί βουλευτές, στους οποίους αναφέρεται ο πρωθυπουργός -πάντα κατά πληροφορίες- είναι η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης, οι οποίοι ως βουλευτές διαθέτουν ψήφο. Μάλιστα, ο κ.Κόκκαλης δήλωσε εκ νέου σήμερα ότι θα καταψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών και προφανώς θα χρειαστούν άλλες διαπραγματεύσεις , προκειμένου να μεταπειστεί.

Πηγές αναφέρουν ότι ο υπουργός Αμυνας είναι δυσαρεστημένος με τον πρωθυπουργό που βάζει στα σχέδιά του ΑΝΕΛ.

«Δεν θα γίνω εγώ Ιφιγένεια για να επιβιώσεις εσύ» φέρεται να είπε ο κ.Καμμένος στον Αλέξη Τσίπρα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τηλεφωνικούς διαλόγους σε πολύ υψηλούς τόνους καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Πηγές, πάντως, ούτε διέψευσαν, αλλά ούτε και έχουν επιβεβαιώσει τις διαρροές.