Πέμπτη
21 Οκτωβρίου 2021

Μ. Γκάγκα: Υγειονομική κάλυψη σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

Ελλάδα

«Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ιατρική κάλυψη σε κάθε ακριτική γωνιά της Ελλάδας. Με μεγάλη ικανοποίηση διαπίστωσα τη διάθεση για προσφορά των συναδέλφων μου και την χρήση μεθόδων τηλεϊατρικής», δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεών της στις Οινούσσες, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής της στη Χίο.

Η κα. Γκάγκα είχε συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Γιώργο Δανιήλ και στη συνέχεια επισκέφθηκε το Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού όπου ενημερώθηκε από τον αγροτικό ιατρό και τη νοσηλεύτρια για τη λειτουργία της πρωτοβάθμιας υγειονομικής δομής.

Στάθηκε ιδιαίτερα «στην καθοριστική συμβολή των ευγενικών χορηγιών δωρητών, οι οποίοι, όχι μόνο στις Οινούσσες και τη Χίο, αλλά σε κάθε γωνιά της χώρας, διαμορφώνουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την λειτουργία μικρών και μεγαλύτερων υγειονομικών δομών» και τους ευχαρίστησε «από καρδιάς».

Η κα. Γκάγκα, από τη Χίο, κατά τον χαιρετισμό της στο 7ο Σεμινάριο Προνοσοκομειακής Αντιμετώπισης Τραύματος που διοργανώνει το ΕΚΑΒ σε συνεργασία με τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια, σημείωσε ότι βασική προτεραιότητα στην πολιτική που θα ακολουθήσει αποτελεί η αντιμετώπιση του τραύματος και η εκπαίδευση για την φροντίδα του παντού στην Ελλάδα.

 


Διαβάστε ακόμη

Φοιτητές και εξωσχολικοί κρατούσαν όμηρο επί 4 ώρες τον κοσμήτορα του Πολυτεχνείου Κρήτης

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Πολυτεχνείο της Κρήτης, καθώς ομάδα ατόμων εντός και εκτός του Ιδρύματος κρατούσε όμηρο στο γραφείο του τον κοσμήτορα της σχολής Ηλεκτρολόγων Μ...