Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Πάτρα: Νεκρός άντρας που παρασύρθηκε από Ι.Χ.

Τραγωδία στην Ακτή Δυμαίων λίγο μετά τις 8.00 χθες το βράδυ όταν άνδρας ο οποίος επέβαινε σε ποδήλατο, τραυματίστηκε θανάσιμα από ι.χ.

Ελλάδα
Tags: Πάτρα

Τραγωδία στην Ακτή Δυμαίων λίγο μετά τις 8.00 χθες το βράδυ όταν άνδρας ο οποίος επέβαινε σε ποδήλατο, τραυματίστηκε θανάσιμα από ι.χ. το οποίο λίγο νωρίτερα είχε συγκρουστεί με άλλο όχημα. Στο ατύχημα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ενεπλάκη και μία μηχανή.

Ο άντρας παρασύρθηκε από το ένα εκ των εμπλεκομένων Ι.Χ. και εγκλωβίστηκε κάτω από αυτό. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία και ξεκίνησέ η επιχείρηση απεγκλωβισμού του.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

Χωρίς αισθήσεις απεγκλωβίστηκε άνδρας ο οποίος βρέθηκε μεταξύ οδοστρώματος και σταθμευμένου οχήματος στη συμβολή των οδών Ακτή Δυμαίων και Γεωργάκη Ολυμπίου στη Πάτρα. Επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κόρινθος: Σορός ηλικιωμένης εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου

Πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας ανασύρθηκε την Πέμπτη στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το πρωί η Λιμενική Αρχή της Κορίνθου από το...

Νέο έκτακτο δελτίο: Κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα πλήξει τη χώρα

Κακοκαιρία πλήττει σήμερα τη χώρα μας, με την ΕΜΥ να επικαιροποιεί το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εκδόθηκε χθες Πέμπτη, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. ...

Φόρτωση άρθρων...